Sosesc imigranții musulmani în România: „Vin 40.000 de refugiați în Romania. Deja se monteaza corturi la Beba Veche”

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

MUSULMANI-CRETINI-777x437

loading...

“Așa cum preconizam valul imigraționist musulman va trece în România după ce granițele Ungariei și Croației s-au închis. Jurnalistul Robert Turcescu afirma ca in urmatoarele sale luni vor sosi 40.000 de refugiati in Romania.„Duminica seara izbucneste un scandal-monstru in legatura cu refugiatii, cota obligatorie si presedintele Iohannis. Retineti: in urmatoarele sase luni vom avea cel putin 40.000 de refugiati pe teritoriul Romaniei. Declaratia ‘nu putem primi decit 1700 de refugiati’ va fi catastrofala pentru Presedinte”, sustine Robert Turcescu pe Facebook.

Mai mult, Ministerul de Interne a inceput deja sa instaleze corturi la Beba Veche.„Informatie de ultima ora: Internele incep in aceasta seara sa monteze 150 de corturi in punctele Beba Veche si Lunga (Timis). In fiecare cort pot incapea 6 paturi sau 12 paturi suprapuse. Operatiunea e condusa de Gheneral (Gabriel Oprea -n.red.), ca Arafat a trebuit sa faca un pas in spate de cind cu planorul. Oricum, la arma Intendenta e doctor, mai ales cind se ajunge la faza cu fasolea la ceaun”, a adaugat jurnalistul.”


 

Primarul Falcă a cerut să aducă la Arad 15% din refugiații care vor veni în România

art falcaArădenii au aflat de la oficiali europeni: primarul Falcă a cerut ca Aradul să primească 15% din refugiații care vor veni în România.
Primele informații au apărut după publicarea pe site-ul Ministerului Culturii a strategiei cu care Aradul a concurat la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021, unde, cu un corp de litere mult mai mare decât restul textului și cu culoarea roșie (ca la școală), scria că primarul Falcă a cerut Guvernului repartizarea unui număr de refugiați pe care să-i integreze la Arad. Numai că acest lucru nu avea nimic cu tradiția culturală a Aradului, ci mai degrabă cu politicul. Acum, după ce juriul european a făcut publică motivarea deciziei pentru eliminarea Aradului din cursă, am aflat că la susținerea proiectului, Gheorghe Falcă a subliniat că s-a oferit ca Aradul să primească 15% din refugiații pe care îi va prelua România. Ideea se pare că i-a aparținut, deoarece nu a fost nici o consultare publică pe această temă. Nu de alta, dar acei refugiați ar fi trebuit integrați, iar costurile din bugetul local nu vor fi deloc de neglijat. Arădenii însă trebuie să se pregătească să se implice în această problemă, pentru că cerința primarului va deveni realitate, imediat ce primii refugiați vor sosi, oficial, în România.


 

1

Pagina 10:

2
Pagina 7:

Sursa: arad24.net

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

3 thoughts on “Sosesc imigranții musulmani în România: „Vin 40.000 de refugiați în Romania. Deja se monteaza corturi la Beba Veche”

  1. Robert Turcescu e ziarist? Ce gluma buna!
    Nu am ajuns atat de jos ca nivel de inteligenta incat sa pun botul la ce debiteaza acest individ. Si-a pierdut de mult credibilitatea, si ca om si ca ziarist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Steven van Groningen, chiriașul lui Iohannis, protestează împotriva Guvernului!

Chiar aşa, pe faţă? Chiriaşul lui Iohannis din casa de la Sibiu protestează împotriva Guvernului

Cu cât plătea Cioloș armata de IT-iști (GovITHub) care a lovit Guvernul Grindeanu

 Cu cât îi plătea Dacian Cioloș pe tinerii IT-iști recrutați pe vremea guvernului tehnocrat care

Printul Andrew al Marii Britanii acuzat de abuz sexual asupra unei minore ! O sclava sexuala a Iluminatilor face dezvaluiri incendiare despre reteaua satanistilor si violatorilor de rang inalt !

Scandal in lumea reptiliana a Iluminatilor: o femeie din SUA sustine ca, in perioada cand

Unitatea militară din Târgoviște în care soții Ceaușescu au fost executați în 1989 va fi transformată în mall

Dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital, fondat de un grup de oameni de afaceri din Africa de

Închide