Sorin Ovidiu Vântu, mesaj din Deltă | Nu va mai dura mult până să vă dați vilele, casele, mașinile, pentru un kil de porumb, companiile străine ne iau totul

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a lansat miercuri pe facebook intr-un mesaj video acuzatii grave la adresa politicienilor din Romania, dar si a Occidentului. El a spus ca datele statistice indica, de fapt, faptul ca companiile straine fac profituri mari in Romania, si nu o crestere a nivelului de trai.

loading...

Va iau banii, sustine SOV.

Politicienii s-ar imprumuta de la niste escroci internationali pe banii romanilor, in beneficiul strainatatii, mai afirma omul de afaceri.

Politicienii au dat gratis strainilor aceasta tara, iar companiile straine isi repatriaza profitul, nu va dau voua nici un leu, mai sustine SO Vantu.

El spune ca oamenii de afaceri autohtoni ar fi fost legati de procurori pentru a face loc corporatiilor straine. 

Nu va mai dura mult pana sa va dati vilele, casele, masinile, pentru un kil de porumb,sustine Vantu de pe o salupa din Delta Dunarii, unde are de mult o locatie. Stam pe o bula halucinanta, se pare sparge, urmeaza poate un razboi,  mai afirma SOV.

El a laudat Delta Dunarii spunand ca acolo se poate  face profit si oamenii care acum traiesc la limita subzistentei pot trai foarte bine, daca se va investi cu cap intr-un astfel de proiect.

Vantu mai sustine o republica prezidentiala: un om care sa aiba puterea sa impuna politici. 

 

Sursa: ttp://www.nasul.tv


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Copil mort de la gaz de sonda. Dorind sa dea OMV Petrom in judecata, tatal este batut si terorizat

Copil mort de la gaz de sonda. Dorind sa dea OMV Petrom in judecata, tatal

De Ziua Națională a Rugăciunii, Donald Trump a semnat ordinul care i-a îngrozit pe homosexuali. Președintele SUA promovează activ libertatea religioasă

Cu ocazia Zilei Naționale de Rugăciune, președintele Trump a semnat o Ordonanță Executivă (echivalentul OUG-ului

Cea mai mare inselatorie a statului prin CNP, CERTIFICATUL DE NASTERE , Cele trei moduri in care numele unei persoane este scris pe actele de identitate

Un roman, a dezvaluit cea mai mare inselatorie a sistemului, a statului si a Caselor

„LISTA TRĂDĂTORILOR DE NEAM ȘI ȚARĂ ” cu cei 92 de parlamentari care au votat “împotriva opririi defrișărilor ilegale” din țara noastră !

Bogdan Diaconu, liderul Partidului România Unită, face o LISTĂ A RUȘINII a celor 92 de

Închide