ȘOC: Refugiații dispun de carduri mastercard fară nume dar cu simbolul UE si UNHCR ( Agentia Refugiatilor Natiunile Unite)

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Refugiatii emigranti scot bani cu carduri fara nume dar cu simbolul UE si UNHCR ( Natiunile Unite) din Bosnia Herzegowina. In orice caz este neclar de unde provin banii de pe aceste carduri, de la Mastercard, Soros sau Natiunile Unite. Nimeni nu spune nimic.

loading...

Potrivit indicatiilor politiei croate foarte multi emigranti dispun in prostie de aceste carduri si scot bani de pe ele, anunta agentia slovena de stiri Nova24tv.


Totul a reiesit cand politistii au descoperit ca refugiatii tot scoteau bani de la bancomate ca sa isi cumpere haine sport, smartphone-uri- telefoane inteligente si chiar arme.

Cardurile bancare au in loc de nume denumirea UNHCR si UE in colaborare cu Mastercard.


Redactorul slovac Ninoslav Vucetic a reusit sa trimita o fotografie cu aceste carduri autoritatilor din Muntenegru.

Natiunile Unite au recunoscut ca prin aceste carduri au ajutat doar in Grecia 49.000 de refugiati sa scata cel putin odata bani din bancomate. Banii ar proveni spun ei de la ESTIA- Ajutor imediat pentru integrare si acomodare, o ramura UE  alocata catastrofelor.

Vucetic a adaugat in tweet-ul lui: Iata ca UE distruge cultura europeana, invita migrantii cu bani in UE ca sa fim rasplatiti cu brutalitatea lor. Cine se afla in spatele acestor emigranti  sa le dea carduri de credit fara nume ca sa aibe acces la bani cash cum ajung in Europa?

Traducere si sursa de pe: https://dieunbestechlichen.com/2018/11/migranten-verfuegen-ueber-namenlose-mastercards-mit-eu-und-unhcr-logo/?fbclid=IwAR1QoQBT_BzR9vhNhWHot_Z_zW8ieU7h5rKYBGRluosDeDLoY9U-vRLO3zk

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Dacă vă sună cei de la Protecția (!) Copilului să vă întrebe de ce nu vă vaccinați copilul, le puteți spune: ”Proiectul de lege” nu a intrat în vigoare, iar vaccinarea NU ESTE OBLIGATORIE.

Dacă vă sună cei de la Protecția (!) Copilului să vă întrebe de ce nu

“Ce fac guvernanții e Holocaust împotriva românilor”. Părintele Necula: Asta e o bătălie pe bani, nu pe sufletele noastre (VIDEO)

Preotul sibian Constantin Necula, cunoscut pentru punctele sale de vedere sincere și dure, critică autoritățile

Selfie de campanie ratat! | Ponta, mândru că e românul “666″, Daciana mândră că e “Ralph Lauren”!

Selfie de campanie ratat! | Ponta, mândru că e românul “666″, Daciana mândră că e “Ralph Lauren”!Victor

SOROS INTERZIS IN ROMANIA – Colonelul Mircea Dogaru, presedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, ii cere premierului Grindeanu sa ia masuri dure impotriva ONG-urilor finantate de miliardarul George Soros: „Va solicitam anchetarea activitatii si interzicerea fundatiilor sponsorizate de George Soros si pe teritoriul Romaniei… State ca Israel, Germania, Albania solicita luarea de masuri si interzicerea fundatiilor Soros, in timp ce Ungaria a trecut deja la masuri hotarate”

SOROS INTERZIS IN ROMANIA – Colonelul Mircea Dogaru, presedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, ii cere

Închide