Slugărnicie Maximă. După ce Departamental de Stat a dat ordine Parlamentului României mai rău ca-n coloniile africane, Deputații și senatorii PNL cer convocarea unui plen pentru o declarație care să reafirme angajamentul față de SUA

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

 


Grupurile parlamentare ale PNL din Camera Deputaților și Senat cer convocarea unui plen comun pentru adoptarea unei declarații a Parlamentului menite să reafirme angajamentul pentru parteneriatul strategic cu SUA, cerând aleșilor puterii să se delimiteze de declarațiile lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

“Solicităm tuturor parlamentarilor, inclusiv celor care sunt membri ai PSD și ALDE, să se delimiteze în mod clar și ferm de declarația emisă în mod abuziv și fraudulos de Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu. În mod concret, grupurile parlamentare ale PNL au cerut convocarea plenului reunit al Camerei Deputaților și Senatului pentru adoptarea unei declarații a Parlamentului menite să reafirme angajamentul pentru parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii și să infirme pozițiile exprimate de Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu în ziua de 28 noiembrie 2017”, se arată într-un comunicat de presă.
Grupurile PNL fac apel către toți parlamentarii care compun majoritatea guvernamentală să voteze acest document menit să diminueze “din răul produs României de către cei doi lideri politici. Este nevoie de asumarea clară a conduitei de legiferare în sensul menținerii independenței justiției și continuării luptei împotriva corupției”.
“Îi îndemnăm pe toți senatorii și deputații să oprească, câtă vreme nu este prea târziu, parcursul politic toxic spre care, în mod iresponsabil, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu îndreaptă destinul României din motive care țin strict de situația lor judiciară”, se mai arată în comunicatul semnat de grupurile parlamentare ale PNL din Camera Deputaților și Senat.

 

(ADEVARUL)


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

3 thoughts on “Slugărnicie Maximă. După ce Departamental de Stat a dat ordine Parlamentului României mai rău ca-n coloniile africane, Deputații și senatorii PNL cer convocarea unui plen pentru o declarație care să reafirme angajamentul față de SUA

  1. Cozile de topor ale Romaniei mai vizibile ca oricand. Pe vremuri erau in clandestinitate. Se zice ca sarpele apare pe carare cand il doare capul. Sa fie mania lui Ro(Ra) Dumnezeul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *