Sibiul, Clujul, Brasovul, Alba Iulia vor fi legate de Budapesta si nu de Bucuresti la 100 de ani de la Marea Unire. Teoria Conspiratiei sau prostia conducatorilor români?

Ceausescu Conspiratii Eminescu Masonerie Politica Simboluri Spiritualitate
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
 
Sambata se va inaugura prima conexiune de autostrada cu alta tara (Ungaria) moment in care vom asista la o „ciudatenie”: romanii din Sibiu, Cluj, Brasov, Alba Iulia, Targu Mures, Covasna vor fi legati de Budapesta si nu de Bucuresti, in 2018, la 100 de ani de Marea Unire.
Culoarul IV pan european cu profil de autostradă pe teritoriul României (Constanța – București – Sibiu – Nădlac) are un termen de finalizare integrală care se pierde în ceața studiilor de fezabilitate licitate și răs-licitate pentru porțiunea Sibiu – Pitești.
Pe traseul Sibiu – Nădlac de unde se ajunge, mai departe, în tot vestul Europei, termenele de realizare sunt însă mult mai ”palpabile”, anunta evz.ro. Potrivit contractelor de construire aflate în derulare, data oficială de la care românii din centrul țării vor fi legați prin autostradă de occident este 20 mai 2016. Stadiul lucrărilor și diferitele impedimente arată că un termen mai realist este începutul lui 2017.

ssssssssssssssss

loading...

Prima ieșire din țară ”în viteză” La finele acestei săptămâni este programată inaugurarea porțiunii de autostradă de la Arad la granița României cu Ungaria, unde este amenajat un nou punct de trecere a frontierei dincolo de orașul Pecica. Acest nou punct de trecere a frontierei va face legătură cu autostrada maghiară M43, al cărei strat de uzură până la granița cu România este de asemenea așternut.

O autostradă ”de vis” Porțiunea care va lipsi din coridorul IV pan-european la serbarea a 100 de ani de la Marea Unire este cea dintre Sibiu și Pitești. Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a semnat contractul pentru refacerea studiului de fezabilitate a acestei autostrăzi ce va măsura aproape 120 de km la jumătatea lunii trecute. Noul SF va trebui livrat integral peste 17 luni, dar conducerea CNADNR s-a lăudat că a negociat livrarea unor studii pentru porțiunile dintre Sibiu – Boița și Curtea de Argeș – Pitești (loturile 1 și 5) până la finele anului acesta. Având în vedere licitațiile care mai trebuie organizate pentru atribuirea lucrărilor și durata efectivă a acestora, șansele ca Nădlacul să fie legat de Constanța via Sibiu – București nu se vor concretiza – potrivit specialiștilor – decât în jurul anului 2020.
Autostrada A3 este in grafic  Autostrada A3 (numita si Autostrada Transilvania pe portiunea Brasov-Bors) face legatura dintre Bucuresti si iesirea spre Ungaria prin Bors. Un numar de doua sectiuni sunt operationale: Bucuresti – Ploiesti (cu exceptia a 6,5 km aflati inca in lucru) si Campia Turzii – Gilau
Tg. Mures – Gilau este finalizat partial iar Gilau – Bors este in executie cu termen de finalizare 2017.

 


Sursa: http://romani-buni.info

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Sibiul, Clujul, Brasovul, Alba Iulia vor fi legate de Budapesta si nu de Bucuresti la 100 de ani de la Marea Unire. Teoria Conspiratiei sau prostia conducatorilor români?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *