Se pierd TOATE pădurile României! Structură de crimă organizată! Dați SHARE să oprim DEZASTRUL! Insa Politia se ocupa de dat amenzi babutelor care vand leustean fara autorizatie !

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Se pierd TOATE pădurile României

Asistăm la cel mai mare DEZASTRU ecologic din Europa, cu acordul autorităţilor.


În urma unui studiu făcut în Statele Unite ale Americii de organizaţia Alexander FORD, aceasta a avertizat că România pierde 3 hectare de pădure pe oră.

loading...

Mirel Alexandru, un activist român a declarat:


După ce au făcut averi, după ce au tăiat jumătate din pădurile României, după toată hoția făcută cu acordul autorităților și complicitatea lor ce o sa facă statul român acum?! Ce o sa facă justiția?! Probabil se va găsi un “țap ispășitor”, austriecii vor pleca de la noi și noi vom rămâne cum am rămas sute de ani (istoria ne-a demonstrat)… și fu*uţi (cum se spune) și cu banii luaţi și tot noi vom ramâne: hoți, cerșetori, corupți, săracii Europei s.a.m.d.! Mi-aş dori ca, această mare “Uniune Europeana” să facă anchete și să arate lumii și Europei adevărații hoți care au avut interese mari din 91 încoace și vor fi șocați, dacă nu cumva chiar părtași la tot “binele” României pe care numai noi suntem ipocriți sa credem că-l vor!!!

În urma unor studii Agent Green şi Capital Media, se estimează tăieri ilegale de păduri, de două ori mai mari decât în anul 2014. Aşadar, România va rămâne fără păduri, Parcuri Naţionale şi animale sălbatice “protejate” de Uniunea Europeană.


Se pierd TOATE pădurile României 2

Va rugam sa distribuiti pe facebook si sa incercam sa salvam ce a mai ramas din tara noastra. Doar noi putem face o schimbare! Fiecare distribuire conteaza!!!! Romania e a noastra!

Insa politia se ocupa de gainarii :  ”ÎN CE ȚARĂ TRĂIM?!” AMENDĂ!  CA nu are AUTORIZAȚIE!

12936682_1191885220850071_2773265414658764067_n

Sursa: ziaruldevalcea.ro

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

4 thoughts on “Se pierd TOATE pădurile României! Structură de crimă organizată! Dați SHARE să oprim DEZASTRUL! Insa Politia se ocupa de dat amenzi babutelor care vand leustean fara autorizatie !

 1. Din pacate organele de ordine si dreptate….sunt mâna în mâna cu interlopii,evazionistii,traficantii,hotii,…… Omul cinstit “ciocul mic” ,e timorat de autoritati si decurajat….!

 2. Este o mare problema naționala.De ce nu se întrunește in mod expres Consiliul Superior De Apărare. Tării sa dezbată acest subiect si sa interzică cu desăvârșire tăierea ilegală a pădurilor așa cum a procedat de ex.Albania care timp de 5 ani nu mai permite tăierea nici unui copac.Cred ca societatea civilă trebuie sa se implice mai mult si mai hotărât.

  1. ,,,trebuie interzisa , da , taierile ilegale ,,, Daaar cu ,,,taierile Legale , cum ramine !?
   Adica hotii romaniei ne prostesc intr-una ca defrisarile sint cauzate de ,,,taieri ilegale ! ! !chiar toti , dar toti, toti romanii sint asa de mamaligari si pun botul ?!,
   Defrisarile sint cauzate de cotele fara limite ( fara numar , fara numar )cerute de austrieci si aprobate de politicienii romani , pt ca daca se opun austriecilor , atunci cica ei , austriecii pot provoca dezmembrarea tariii

   1. adica necazul romanilor , in sec 21 , are un presedinte cu capul plecat , pt ca sabia sa nu-l taie ( dar iamuie ) , un prim ministru in genunchi , pt ca sabia sa nu ,,, avem ministrii , politicieni , si toti toti cei cu salarii nesimtite de la stat , pt ca munca care o desfasoara pt acel salar sa fie contra intereselor Romaniei si a poporului roman,,,
    PS , daaar vom rezista , pt ca pagubele se vor recupera indata ce babutele din piata vor da chitanta pt frunzele de patrunjel ce le vor vinde , … si chiriasii din Ro vor plati chire , de cel putin nuvelul unui salar , si inchiriatorii vor plati darile catre stat , in urma ‘activitatii economice ”
    Deci marele secret alt existentei romanie pe termen scurt , mediu si lung este fiscalizarea “political corect ” a tuturor boborului ce sufla /inspira aer romanesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *