Se implinesc profetiile: După SUA, și Australia e gata să recunoască Ierusalimul drept capitală a Israelului

Biblie, rapire, D-zeu, Iisus Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Australia are în vedere recunoașterea Orașului Sfânt drept capitală a Israelului și mutarea ambasadei la Ierusalim, a declarat premierul de la Canberra, Scott Morrison.

loading...

Dacă acest lucru se va materializa, Australia va urma Statelor Unite, care și-au mutat ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim în luna mai.


„Suntem atașați de o soluție cu două state, dar, cinstit vorbind, aceasta nu a funcționat prea bine, nu s-au făcut multe progrese”, le-a explicat Morrison ieri reporterilor. El a adăugat că este posibil ca țara sa să sprijine o soluție cu două state dar să recunoască în același timp Ierusalimul drept capitală a Israelului.

Premierul a spus că este posibil și ca Australia să recunoască Ierusalimul de Est drept capitală a Autorității Palestiniene, iar Ierusalimul de Vest, capitala Israelului. Premierul israelian a salutat imediat declarațiile omologului australian, în vreme ce în lumea arabă acestea au provocat frisoane. Ambasadorii din 13 state arabe s-au întîlnit de urgență la Canberra pentru a discuta situația și a redacta o scrisoare de protest către Morrison.


https://evz.ro/dupa-sua-si-australia-e-gata-sa-recunoasca-ierusalimul-drept-cap.html

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *