Se găsește în librării – Carte pentru copii (7-12 ani): „Homosexualii formează o familie. Copiii lor au doi tătici și două mămici”

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Cartea „Sunt imbatabil – 365 De ce”, apărută la Editura Didactica Publishing House (DPH), prezintă o „familie” de homosexuali desenați în mod grotesc și ținând pe brațele lor o fetiță.

loading...

Textul care însoțește ilustrația spune că „îndrăgostiții sunt uneori doi bărbați sau două femei”, că ei pot forma familii, iar copiii acestora au „doi tătici” și „două mămici”.


Și mai grotesc este faptul că publicația este gândită ca „un calendar amuzant cu 365 de intrebari si raspunsuri pentru copii” și menționează la fiecare zi și sfântul zilei – pe stil catolic, căci la 31 mai, foaia cu „familia” de homosexuali, este menționată Sf. Petronela.

Este vorba cel mai probabil de o traducere, pentru că editura scrie pe site că s-a vândut până acum în peste 50 de milioane de exemplare.


Editura Didactica Publishing House are ca misiune „să ofere sprijin cadrelor didactice în desfășurarea activității lor și în același timp să propună soluții, oferite de specialiștii din domeniu, pentru a transforma procesul educațional într-o experiență plăcută atât pentru copii cât și pentru cadrele didactice”.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Tăierile ilegale de păduri continuă în linişte şi consens, RETEAUA SCHWEIGHOFER: CINE A TĂIAT SI CÂT A CÂSTIGAT

Padurile pot fi exterminate in continuare in Romania, desi s-a incercat sa se faca o

Scandal cu banii europeni pentru Agricultură: fondurile comunitare au fost redirecționate către refugiați la indicațiile masonului…GEORGE SOROS. Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, confirmă că banii europeni pentru agricultură s-au dus şi se vor duce la MIGRANȚI. IRIMESCU: “Sute de milioane de euro s-au dat la Refugiaţi”

DE NEACCEPTAT. BANII ROMÂNIEI PENTRU AGRICULTURĂ DAȚI DE UE LA REFUGIAȚI. Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu,

BNR este din nou de partea strainilor: “Anchetarea multinaționalelor ar fi o greșeală fatală”!

BNR este din nou de partea strainilor: “Anchetarea multinaționalelor ar fi o greșeală fatală”! In

Bălegar de vacă, la cutie, în supermarket. Cât costă… La români real shit se află chiar in salamuri, crenvusti, parizer etc., frumos ambalate la hipermarketuri

  Într-un magazin alimentar din Milano se găsește bălegar la cutie. Este folosit în grădinărit. 

Închide