SE APROPIE RĂZBOIUL? Operațiune militară de AMPLOARE a Rusiei în apropierea României

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Foto: fanatik.ro Externe

Rusia pregătește una dintre cele mai mari acțiuni militare de la instalarea lui Putin la putere. Kremlinul pregătește să trimită până în toamnă peste 100.000 de militari la marginea estică a teritoriului NATO, potrivit Digi 24.

loading...

Temerea cea mai mare a Alianței Nord-Atlantice o reprezintă faptul că o mare parte dintre cele 800 de tancuri și 400 de piese de artilerie nu se vor mai întoarce în Rusia după finalizarea exercițiului și vor rămâne în Belarus.


Experții militari americani susțin că exercițiul rușilor se vrea a fi unul de intimidare și amintește de momentele tensionate din timpul Războiului Rece.

Numărul de blindate rusești la granița de est a Poloniei este mai mare decât  numărul de blindateNATO active în Polonia, Țările Baltice și Germania. Acest fapt ar pune alianța în dificultate, decizia crucială fiind ce graniță va fi întărită mai întâi, granița de est a Polonia sau cea a țărilor baltice.


Trupele care vor participa la manevrele numite “Zapad” vor fi desfășurate la țărmul Mării Baltice, la granița de este a statului Belarus, în estul Ucrainei și în enclava Kaliningrad, aflată între Polonia și Lituania.

La manevre vor participa unități de blindate, infanterie și parașutiști, cărora li se vor alătura și militari din trupele speciale.

 

http://www.b1.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Siria: Statul Islamic bombardează biserica chiar în timpul slujbei de Florii. Credincioșii NU se clintesc (VIDEO)

  Bisericile creștine din Siria au ținut duminică slujba de Florii. Printre lăcașele de cult

Plângere penală pentru discursul din Parlamentul European impotriva lui Liiceanu !

Liviu Dragnea a răspuns în emisiunea Subiectiv de la Antena 3 declaraţiilor făcute de Gabriel

Vaccinare România. Juncker, în Parlamentul European (Babilonul): Este INACCEPTABIL!

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a prezentat miercuri în fața Parlamentului European discursul-program anual privind

Ilie Șerbănescu: ”Satârul statului minimal a ajuns la os, în timp ce caimacul stimulentelor a fost cules de stăpânul străin al economiei!”

România a ajuns cu încasările bugetare sensibil sub 30% din PIB (peste 30% cât prevede

Închide