Scrisoare deschisă către Președintele, Guvernul și Parlamentul României

Masonerie Politica Simboluri
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Mihailos Arhanghelos's photo.

Subsemnatul Mihai Anghel vă solicit cu respect să nu desconsiderați punctul de vedere al părinților, medicilor, biologilor și organizațiilor nonguvernamentale care manifestă rezerve serioase față de practica controversată a multiplelor vaccinări ale copiilor începând cu vârste foarte fragede.
Din 1975 până în prezent se constată o escaladare fără precedent a numărului de vaccinuri administrate copiilor români, acestea triplându-se în ultimele decenii, chiar dacă aparent numărul lor este constant datorită vaccinurilor polivalente inclusiv hexavalente (vaccin cu opt tulpini microbiene).

loading...

Administrarea primelor vaccinuri acum două sute de ani a fost salutară datorită lipsei antibioticelor și nenumăratelor decese provocate de bacilul tuberculozei dar în prezent polivaccinarea în masă a copiilor nu se mai justifică datorită inventării Penicilinei și a celorlalte antibiotice și a îmbunătățirii condițiilor de viață și igienă ale populației!
Motivele pentru care tot mai mulți părinți refuză vaccinarea copiilor sunt legitime, legale și constituționale în conformitate cu principiul „excepției de neconstituționalitate” pe care l-ați aplicat recent impunându-le părinților creștini români să se conformeze unei minorități de părinți atei și să depună cereri scrise prin care să solicite participarea copiilor lor la ora de Religie în învățământul preuniversitar românesc.


1.Toate vaccinurile administrate copiilor români sunt produse de corporații internaționale dubioase și conțin în afară de tulpinile microbiene și substanțe chimice de o toxicitate extremă ca Tiomersal (Mercur), Hidroxid de Aluminiu, viruși neurotoxici, formaldeide, antigel. Tiomersalul derivat al Mercurului este o neurotoxină puternică care se depune în țesuturile organismului copiilor atacând grav sistemul nervos al acestora și periclitând împreună cu Aluminiul imunitatea organismului uman. Recent au fost raportate 100.000 de viroze în rândul copiilor români deși acestora li se administrează de câteva ori vaccinul antigripal în primii ani de viață! Vaccinurile autoimune și neurotoxice sunt responsabile așa cum arată medicii competenți și integri din România și alte țări ale lumii de multiplicarea cazurilor de Autism, ADHD (Hiperactivitate cu deficit de atenție), paralizii și de reducerea drastică și iremediabilă a coeficientului de inteligență la numeroși copii români!

2.Medicii și biologii români și străini ce nu obțin avantaje pecuniare din partea corporațiilor internaționale inclusiv medicul american Jeff Bradstreet decedat recent în condiții dubioase au demonstrat prin studii medicale competente că vaccinurile sunt substanțe extrem de toxice pentru organismul bebelușilor și copiilor generând în proporție variabilă de 5-10% efecte secundare grave ca Autismul, ADHD, Paralizii, Encefalomielite, Astm bronșic, Alergii, Eczeme, Obezitate, Scăderea drastică a imunității, boli cronice și invaliditate!


3.Este reprobabilă și intră în sfera penalului mușamalizarea adevăratei cauze a îmbolnăvirii și morții bebelușilor din Argeș în condițiile în care Raportul medical al Departamentului de microbiologie al SUA este public și indică drept cauză a Sindromului Hemolitic Uremic Atipic, ucigașul de bebeluși din Argeș Vaccinul Anti-Hepatită Euvax B Pediatric. Nu este exclus ca îmbolnăvirea și moartea bebelușilor din Argeș să fi fost produsă de Noul Vaccin Hexavalent aflat în stadiu experimental și destinat Pieței din Kazahstan dar administrat nefericiților bebeluși argeșeni la începutul anului 2016.

4.Este notorie dar regretabilă Declarația antiantropului miliardar american Bill Gates „Lumea de azi are 6,8 miliarde de oameni,,, număr ce va ajunge până la aproximativ 9 miliarde. Acum dacă facem o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sănătate reproductivă am putea cel mai probabil să reducem acest număr cu 10-15%” Miliardarul neonazist vorbea fără reținere despre ….. reducerea populației umane prin vaccinuri!!!

5.Vaccinarea obligatorie a copiilor români este o decizie inumană și iresponsabilă, întrucât aceasta otrăvește celulele sănătoase ale copiilor români și le distruge iremediabil sistemul imunitar. Această atrocitate cumplită, vaccinarea obligatorie își are originea în lagărele de concentrare nazistă, unde victimelor fără apărare de origine evreiască asemenea copiilor români le erau administrate forțat aceste soluții toxice. Vaccinarea copiilor este un genocid biologic ce are ca scop reducerea rapidă a populației României și a întregii planete!!!
Ea este o practică neonazistă, albitrară și iresponsabilă și intră în sfera penală a „crimelor împotriva umanității” și a „trădării naționale”.

6.În virtutea conștiinței și a libertății de opinie vă sfătuiesc să renunțați la proiectul de lege ce promovează vaccinarea obligatorie și să susțineți proiectul de lege democratic al vaccinării copiilor exclusiv la cererea părinților lor și cu acordul lor scris pentru fiecare vaccin în parte în virtutea „excepției de neconstituționalitate”, principiu democratic și responsabil. Vă reamintesc că Domniile voastre sunteți reprezentanții poporului român și nu ai corporațiilor internaționale și farmaceutice care produc aceste vaccinuri neurotoxice și autoimune.

7.În calitate de cadru didactic și cetățean responsabil al României vă sugerez să reveniți la grila minimală de vaccinuri administrată copiilor români înainte de 1989 dar cu următoarea rezervă crucială…toate aceste vaccinuri să fie produse din nou în România la Institutul de boli infecțioase Cantacuzino cu materie primă românească și personal calificat român!!!
Instruiți Serviciul Român de Informații să monitorizeze în permanență activitatea acestui Institut Român pentru a preveni eventualele sabotaje din partea unor angajați retribuiți ilicit de către corporațiile internaționale ce dețin în prezent monopolul pe piața românească a vaccinurilor, așa cum s-a întâmplat cu puțin timp în urmă când Vaccinul Antigripal produs la

Cantacuzino a fost sabotat și contaminat premeditat de către o persoană rău intenționată și remunerată de către corporațiile internaționale ce vizează discreditarea Institutului de boli infecțioase și stoparea producției autohtone de vaccinuri!

Introduceți un control drastic al vaccinurilor și retrageți imediat de pe piață toate loturile de vaccin care conțin Tiomersal (Mercur), Aluminiu, bacterii periculoase, viruși neurotoxici, formaldeide, antigel: Retrageți de urgență de pe piață vaccinul hexavalent produs de Corporația GlaxoSmithKline, care a fost deja prohibit în jumătate din țările Europei datorită toxicității extrem de ridicate! Se constată creșterea exponențială a farmaciilor în raport direct cu numeroasele vaccinuri administrate copiilor noștri.

Salvați populația tânără a României și țara noastră confruntată cu regresul demografic fără precedent de această atrocitate cumplită numită vaccinarea neurotoxică și autoimună!
Așa să-i ajute Domnul Dumnezeu și Mântuitorul nostru Iisus Hristos pe părinții români bine informați și bine intenționați și pe copiii noștri ca să fie sănătoși și ocrotiți de tot ce este rău ! Amin!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Scrisoare deschisă către Președintele, Guvernul și Parlamentul României

 1. Aproape ca m-a convins.
  Sa fie medicii atat de tampiti incat sa sustina vaccinarea copiilor pentru ca sunt in slujba nu stiu caror industrii farmaceutice din afara tarii ?
  Inteleg din ce spune nenea asta, ca nu e impotriva vaccinarii daca se fac tot atatea cate erau pana in 89 daca sunt romanesti, produse si pazite in tara …
  Si pana se repune pe picioare Cantacuzino ? Aia micii nu cresc ?
  Vaccinurile astea se folosesc doar pe romani, pe copii nemtilor, ai francezilor, nu ? De ce nu cumparam exact aceleasi vaccinuri ca cele din Germania ? Cine dracu ne pune sa le luam pe alea pentru Cargastan sau dracu mai stie ce tara ?
  Problema e, nenea care tuni si fulgeri de fapt impotriva vaccinarii, tu si cei care sunteti impotriva, ce garantii oferiti ca e ca voi ? Voi cereti gatantii de la medicii care pledeaza pentru vaccinare, dar voi ce garantii dati ca e precum credeti voi ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *