Scandalul dezinfectanților | Ministrul Sănătății, contrazis de medici

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

„Este vorba despre testele de contaminare, de bacteriologie luate de pe suprafeţe şi de pe mâini. Aceste teste au verificat eficiența substanțelor dezinfectante, nu concentrația substanţelor dezinfectante. S-au testat doar bacteriile. Nu s-au testat viruși, nu s-au testat spori, nu s-au testat fungi”, a declarat, la RFI România, Bogdan Tănase, preşedintele Alianţei Medicilor.

loading...

„Nu s-a testat dacă este prezent virusul hepatitei C pe suprafețe sau pe instrumentarul chirurgical sau endoscopic și dacă un pacient care a fost supus unei manevre poate fi infectat cu acest virus. În sistemul de sănătate din România s-a semnalat o bombă și totuși, avionul merge mai departe fără să se oprească, fără ca cineva să își pună măcar o problemă”, a adăugat Bogdan Tănase.

„Personal, mă simt în nesiguranță. Personal, nu consider că pacienții sunt în siguranță, așa cum a declarat domnul ministru. Închipuiți-vă că sunteți în avion. Cineva din avion anunță că este o bombă. Evident, avionul aterizează pe aeroportul cel mai spropiat și se duce o anchetă pentru a confirma sau infirma existența unei bombe. În sistemul santitar s-a semnalat existența unei bombe și avionul merge mai departe fără ca cineva să-și pună vreo problemă”, a mai spus preşedintele Alianţei Medicilor din România.

 

 

Sursa: digi24.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Top tradari din istoria Romaniei Traim intr-o tara de tradatori.

  Cum ar fi aratat oare istoria fara tradatori si tradari? De la Burebista la

Sunt medic. Si…cui ii pasa?

Sunt medic. Si…cui ii pasa? Am 35 de ani, sunt medic specialist gastroenterolog. Am ajuns

ROMÂNIA – povestea PRIMEI TĂRI DIN LUME care a avut o sondă petrolieră, o rafinărie petrolieră și a exportat benzină pentru prima dată…

Din cele mai vechi timpuri subsolul României a fost bogat în hidrocarburi şi acest lucru

Scandal la Antena 3: ”Transilvania e o altă Românie” ?

Codrin Ștefănescu revoltat la Antena 3. Liderul PSD l-a numit ”nesimțit” pe Florin Roman, de

Închide