Scandalul defrişărilor: Imagini cu polițistul desfigurat și bătut în apropiere de depozitul Schweighofer de la Leordina (FOTO, VIDEO)

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

 


Un polițist de frontieră este internat în stare gravă după ce marți a fost bătut de mai multe persoane în timp ce urmărea un o mașină care a refuzat să oprească la semnalele ofițerilor. Trei polițiști, printre care și cel rănit au urmărit mașina până au fost blocați și înconjurați de mai multe persoane care i-au agresat fizic și verbal. Cazul este investigat de autorități și au inceput audierile de catre procurorul de la Viseul De Sus.

loading...

Poliția de Frontieră de la Sighetul Marmației a emis un punct de vedere: “În data de 27 iunie a.c., în jurul orei 19.30, o patrulă a poliției de frontieră din cadrul sectorului P.F. Poienile de sub Munte, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe un drum comunal, un autoturism de teren neînmatriculat.


Deoarece conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, fără a opri la semnalele polițiștilor de frontieră, aceștia au trecut la urmărirea mașinii.

În momentul în care autoturismul de serviciu al Poliţiei de Frontieră a ajuns pe o stradă înfundată din zona ,,Paulic”, mai mulți localnici au ieşit din casele din zonă şi au blocat mașina poliției de frontieră, folosind lemne aflate pe marginea drumului, în același timp adresând amenințări şi injurii la adresa poliţiştilor de frontieră.


A fost solicitat sprijin, fapt pentru care un alt echipaj din cadrul sectorului, format din trei polițişti de frontieră s-a deplasat la fața locului, unde se aflau aproximativ 100 de persoane. Deşi s-a încercat aplanarea conflictului, mai multe persoane din localitate i-au agresat, fizic şi verbal, pe cei trei lucrători. Pentru a nu agrava situaţia, poliţiştii de frontieră nu au folosit armamentul din dotare.

În scurt timp, la faţa locului au ajuns şeful Sectorului P.F., primarul localităţii şi poliţişti din cadrul Postului Rural Leordina, care au discutat cu localnicii, unii dintre aceştia fiind recunoscuţi ca fiind contravenienţi sau cercetaţi pentru săvârşirea unor fapte penale. După discuţii cu autorităţile locale şi persoanele prezente, s-a reuşit detensionarea situaţiei şi aplanarea conflictului.

Deoarece unul din poliţiştii de frontieră necesită îngrijiri medicale, a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus, pentru investigaţii. Aici s-a constatat că acesta prezintă contuzii la nivelul feței și abdomenului, fapt pentru care a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Baia Mare, starea acestuia fiind stabilă.

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar la finalizarea acestora se vor lua toate măsurile legale ce se impun.”

Au apărut primele imagini cu polițistul desfigurat și bătut în apropiere de depozitul Schweighofer de la Leordina

Problema defrișărilor este una gravă în România: așa arată din satelit frontiera Maramureșului cu Ucraina (frontiera este linia galbena), pădurile din România au fost rase (inclusiv cele virgine – vezi permietrul rosu), pădurile din Ucraina sunt încă intacte, iar țara a interzis exportul de molid si pin. 

 

Sursa: alternativenews.rob1.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Scandalul defrişărilor: Imagini cu polițistul desfigurat și bătut în apropiere de depozitul Schweighofer de la Leordina (FOTO, VIDEO)

  1. DotatiPolitia cu MITRALIERE. SCHIMBATI URGENT LEGEA CU UZUL DE ARMA SAU DESFIINTATI POLITIA CA SA SE POATA FURA! CUM ADMIT SEFII SA- TRIMITA SUBALTERNII LA MOARTE SIGURA.? Nu sunt nici politist,nici neam sau prieten cu acest care si- facut DATORIA CINSTIT.Numai acceptatiUMILIREA POLITIEI de catre toti infractorii si complicii lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Florian Coldea chemat la Parchet

Florian Coldea, fost prim-adjunct al SRI, a fost audiat, în calitate de martor, în dosarul

ARMAGHEDONUL FINANCIAR SE APROPIE! Băncile din SUA au impreuna expunerea la contracte derivate mai mare de 247 de trilioane de dolari!

Știați că există 5 banci din Statele Unite „prea mari pentru a eșua” , care au fiecare,

Argentina naţionalizează petrolul,

Preşedinta Argentinei, Cristina Fernandez de Kirchner, a anunţat naţionalizarea companiei petroliere YPF, unde acţionar majoritar

​Misterul se adinceste: mici scapari ale companiei Black Cube

  La cîteva ore după izbucnirea așa-zisului scandal de spionaj al unei companii israeliene la

Închide