Scandal monstru! Klaus Iohannis, pus la zid de niște turiști! Gestul președintelui a stârnit REVOLTĂ

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Klaus Iohannis este mare amator de călătorii și întregul mandat a fost presărat cu vacanțe, care mai de care mai controversate. Iarna aceasta a mers foarte des la munte pentru a schia și a ales ca destinație Păltinișul. Inițial turiștii s-au bucurat să facă fotografii cu președintele, însă acum au început să fie deranjați de prezența lui și chiar au făcut scandal.

loading...

Klaus Iohannis le-a stricat weekendul turiştilor de la munte, conform Antena 3. Aceştia povestesc că SPP-işti şi jandarmii au blocat drumul cu mult timp înainte de venirea preşedintelui, iar oamenii nu au mai putut ajunge la pensiuni. Proprietarii pensiunilor, dar şi turiştii cazaţi în zonă nu au mai fost lăsaţi să intre cu maşinile în perimetru unde trebuia să ajungă Preşedintele.


Parcarea unei pensiuni a fost complet blocată. Drumul a fost blocat până la ora 16:00, adică la plecarea lui Iohannis. Este a patra săptămână când Preşedintele vine la schi la Păltiniş.În trecut, Klaus Iohannis era aspru criticat pentru că în fiecare vineri pleca la Sibiu la ore de vârf şi bloca întregul bulevard Iuliu Maniu din Bucureşti pentru a trece el. Se crea astfel un haos în trafic şi sute de şoferi îl claxonau nemulţumiţi.

Ulterior acest scandal s-a stins, însă acum este pe punctul să izbucnească un altul.


https://www.capital.ro/scandal-monstru-klaus-iohannis-pus-la-zid-de-niste-turisti.html?fbclid=IwAR2IoUz8RXtTWw9eDNWpaoSqc0BnvkdjVgG5t7Hz2PPWd3PezIGrWSv-tyo

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

2 thoughts on “Scandal monstru! Klaus Iohannis, pus la zid de niște turiști! Gestul președintelui a stârnit REVOLTĂ

  1. Este vorba de un ”scandal monstru” imaginat de A3. La Sibiu, mai mult decat oriune, Klaus Iohannis nu are nevoie de protectie excesiva. Presedintele Romaniei este protejat potrivit unor reguli tehnice din SPP. Nu presedintele decide cum este protejat de o organizatie a statului specializata care ea este legal responsabila de protectia demnitarilor romani si straini perezenti in spatiul social deschis.Cum poate fi protejat Presedintele cand merge cu regularitate duminica la biserica ? Poate fi simplu. Dar pe o partie de schiat ? Ceeva mai complicat, ar ecesita cel putin doi agenti SPP pe schiuri. Cert masurile de securitate asigurate trebuie sa fie discrete si suficiente , nu supradimensionate. Faptul ca KWI , sibian , merge sa schieze la el acasa, tine de normalitatea locului si de felul de a fi normal la Sibiu. Nu este un comentariu dublu cum se semnaleaza.

  2. Este vorba de un ”scandal monstru” imaginat de A3. La Sibiu, mai mult decat oriune, Klaus Iohannis nu are nevoie de protectie excesiva. Presedintele Romaniei este protejat potrivit unor reguli tehnice din SPP. Nu presedintele decide cum este protejat de o organizatie a statului specializata care ea este legal responsabila de protectia demnitarilor romani si straini perezenti in spatiul social deschis.Cum poate fi protejat Presedintele cand merge cu regularitate duminica la biserica ? Poate fi simplu. Dar pe o partie de schiat ? Ceeva mai complicat, ar ecesita cel putin doi agenti SPP pe schiuri. Cert masurile de securitate asigurate trebuie sa fie discrete si suficiente , nu supradimensionate. Faptul ca KWI , sibian , merge sa schieze la el acasa, tine de normalitatea locului si de felul de a fi normal la Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *