Scandal INTERN la Facebook. Inginerul Brian Amerige îi dă DREPTATE lui Trump, angajatii Fb sterg postari ale sustinatorilor lui Trump si nu e ok deloc

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
S-ar putea fără prejudecăți politice la Facebook? Un angajat al reţelei a avertizat că cultura liberală a companiei devine din ce în ce mai intolerantă, mergând atât de departe încât să spună că Donald Trump și alți critici au dreptate să acuze gigantul social media de prejudecăți politice.
loading...

Brian Amerige, inginer-senior Facebook, și-a spus punctul de vedere față de conformitatea liberală a companiei într-un mesaj postat pe un board de discuții interne. Postul său, intitulat “Avem o problemă cu diversitatea politică”, a declanșat o dezbatere la nivel de companie și a fost ulterior publicată în New York Times. “Suntem o monocultură politică care are intoleranță la diferite puncte de vedere”, a scris Amerige în postare. “Noi pretindem că analizăm toate perspectivele, dar suntem rapizi să atacăm pe oricine prezintă o viziune care pare a fi în contradicție cu ideologia”.

El a spus că angajații “sterg postări ale susținătorilor lui Trump”, iar corectitudinea politică excesivă dăunează “culturii interne” și “viabilității” societății, a mai scris inginerul care a recunoscut că şi el merită aceste critici.


El a adăugat că societatea a devenit “oarbă și respingătoare”. iar la sfârșitul postării sale, inginerul a anunțat crearea unui grup on-line numit FB’ers pentru Diversitate Politică, unde peste 100 de angajații s-au alăturat şi pot “vorbi despre aceste probleme fără teamă”.

Mai mulți angajați Facebook s-au plâns de această postare, pe care au numit-o ca fiind o ofensă. Cu toate acestea, mesajul lui Amerige nu a încălcat nici o regulă a companiei. Apelul intern pentru o mai mare diversitate politică pe Facebook coincide cu preocupările din ce în ce mai mari legate de o serie de interdicții și suspendări de pe platformă pe care criticii spun că sunt motivate strict politic.


https://evz.ro/facebook-brian-amerige-trump.html

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
CE SE INTAMPLA DACA MANANCI NUMAI MIGDALE TIMP DE 4 ZILE! E UIMITOR!!

Migdalele sunt bogate in proteine, vitamina E, magneziu, fibre si multi aminoacizi esentiali. Puteti obtine,

Mai beti bere dupa acest articol?! INDUSTRIA SECRETĂ DIN SPATELE BERII ROMÂNEȘTI

“Procesul de fabricare al acestei băuturi naturale se bazează, încă de pe vremea anticilor, pe

Președintele Iohannis, viraj EXPLICIT spre activismul LGBT: Vrea legi care elimine total „DISCRIMINAREA”. Vrea ca profesorii și conducerile școlilor să se implice direct în „deschiderea” spre „toleranța” Europei secolului XXI

reședintele i-a acuzat pe inițiatorii modificării Constituției în sensul protejării familiei că „inflamează societatea românească”.

Lista „acoperiţilor“ din Justiţie: 500 de procurori, 57 de judecători şi 126 de auditori

UNJR şi AMR, cele mai importante asociaţii ale magistraţilor, au cerut cu mulţi ani înainte

Închide