Scandal în Familia Regală! Acuzat de fraudă fiscală de fosta amantă !

Distribuie!by Coroana spaniolă este în centrul unui imens scandal. Fostul suveran Juan Carlos este acuzat de fraudă fiscală de către o fostă amantă, notează liberation.fr. loading... Femeia a declarat că […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Coroana spaniolă este în centrul unui imens scandal. Fostul suveran Juan Carlos este acuzat de fraudă fiscală de către o fostă amantă, notează liberation.fr.
loading...

Femeia a declarat că a văzut documente care ar atesta faptul că fostul rege primea comisioane importante pentru acorduri comerciale încheiate la nivel naţional. 80 de milioane de euro este suma uriașă vehiculată numai într-un singur caz, cel al unui acord privind un tren de mare viteză în Arabia Saudită.

Fosta amantă a mai spus că banii au ajuns chiar în conturile ei din Elveţia. Sumele ar fi ajuns apoi în Spania după o amnistie fiscală din 2012, conform b1.ro.


Guvernul spaniol susține că nu are motive să dea crezare acestor declarații. De asemenea, este foarte puțin probabil ca Instanța Supremă să reţină acuzaţiile doar pe baza unui interviu.

Sursa: Evenimentul Zilei


Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Stiri Extreme

Stiri Extreme: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@stiri-extreme.ro