Scandal de nivel internațional: Ambasada SUA se implică în dosarul Kovesi!

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Implicarea pe față a Ambasadei SUA într-un dosar deschis de magistrații români este un scandal de nivel internațional – și normal ar fi ca România să reacționeze, mai ales că Hans Klemm nu este la primul demers

loading...
Ambasada SUA la București

©Iată mesajul Ambasadei condusă de E.S. Hans Klemm.


”Avem încredere în experienţa profesională a Laurei Codruţa Kovesi în România şi susţinem eforturile ei de a căuta oportunităţi profesionale în comunitatea internaţională. Este extrem de dezamăgitor să vedem încă o încercare aparentă de a o discredita. Îi urăm succes”.

Dar, atenție, răspunsul este dat pentru o agenție cunoscută pentru legăturile cu Ambasada SUA: ”Într-un răspuns pentru G4Media.ro- legat de dosarul deschis fostei șefe DNA”, este explicația la textul laconic.


Deci, în două fraze, Ambasada SUA numește ancheta – ”o încercare aparentă de a o discredita”, își exprimă susținere pentru candidatura europeană a Laurei Kovesi și îi urează succes. Dar nu un simplu succes la concurs – ci o urare care sfidează ancheta, ca și posibilitatea ca Laura Kovesi să fie vinovată!

Să ne amintim că Ambasada SUA a medaliat-o pe Kovesi și a evidențiat-o în mai multe rânduri, iar agenți ai FBI și ai CIA – conform lui Sebastian Ghiță și altor persoane din sistem au lucrat cu temuta procuroare.

Fără îndoială, implicarea pe față a Ambasadei SUA într-un dosar deschis de magistrații români este un scandal de nivel internațional – și normal ar fi ca România să reacționeze, mai ales că Hans Klemm nu este la primul demers deviat de la misiunea sa oficială. 

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190214/24716418/Scandal-de-nivel-internaional-Ambasada-SUA-se-implic-n-dosarul-Kovesi.html

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

2 thoughts on “Scandal de nivel internațional: Ambasada SUA se implică în dosarul Kovesi!

  1. MIZERIA UMANA ESTE INIMAGINABILA …..LAURA KOVESI CODRUTA MI SE PARE UN OM INOCENT SI DECENT LUPTA CU FORTA CU O ARMATA DE RAZBUNATORI CARE NU O VREA INTR-O FUNCTIE CARE LE-AR PERCLITA PE MULTI ..NU I-MI PLACE NICI INTERVENTIA LUI GICA….CUMINTENIA PAMANTULUI.CARE A FUGIT DIN ROMANIA SI I-SI PERMITE SA DENIGREZE CAND STATULUI LUI LASA DE DORIT……NU I-MI PLAC OAMENII CARE AU FUGIT DE REPONSABILITATI FIIND AJUTATI DE OCULTE POLITICE…..O MANA SPALA PE ALTA SI INCA CEVA CORB LA CORB NU I-SI SCOT OCHII…SI INCA CEVA SANT SIGURA CA CEI DE SUS .AU ORGANIZAT DESEORI CHERMEZURI SPUS MAI POPOULAR SI FIIND SI LAURA SUS E SI NORMAL CA AU FOST CU TOTII DAR ASTA NU INSEAMNA NIMIC SI NU DOVEDESTE NIMIC DECAT MIZERIE DENIGRATOARE …DE CE NU SA FACUT PANA ACUM NIMIC ?.NU SAU GANDIT CA POATE AVEA O SANSA UNICA DE A AJUNGE SI MAI SUS ..CE NU VA CONVINE DOMNILOR ? CA TOATA LUMEA E CU OCHII PE NOI SI ROMANIA ? SI NU MAI PUTETI FACE MENDRELE DUPA BUNUL PLAC ? DACA ACEST OM A VAZUT CEVA NELALOCUL LUI CE VRETI SA TACA ? ? DACA ERA VINOVATA TREBUIA SA FIE CHEMAT EXACT DUPA CE ATI DATO AFARA DE LA SERVICI.SI NU ACUM SA LE TAIATI PROPULSAREA ..MA INTREB DE CE VA E FRICA ? ASA DE TARE?.STIE MULTE ? SANT SIGURA CA STIE…..NUMAI CA UNII TRAG SPRE DREAPTA UNII SPRE STANGA SI UNII CU ADEVARUL SI DRETATEA ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *