SATANA și Globurile de Aur 2019. Actorul Christian Bale i-a mulțumit DIAVOLULUI chiar pe scenă

Biblie, rapire, D-zeu, Iisus Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Pentru foarte mult timp, lumea a asociat succesul actorilor cu un pac făcut de aceștia cu Satana. Acum s-a demonstrat că această legătură ar fi adevărată.

loading...

Actorul Christian Bale, care a câștigat duminică premiul pentru cel mai bun actor, i-a mulțumit lui Satana pentru tot ce a reușit până acum, lucru puțin bizar în opinia oamenilor care au luat parte la ceremonie, scrie Dailymail.


El a fost premiat pentru cel mai bun actor într-un film de comedie la Globurile de Aur 2019, pentru rolul din „Vice”, unde l-a interpretat pe politicianul Dick Cheney, fost vicepreședinte al SUA, într-o satiră politică.


„Mulțumesc, Satana, pentru că mi-ai dat inspirație să joc acest rol”, a spus actorul despre personajul lui Dick Cheney.

La scurt timp după această declarație, reprezentanții Bisericii lui Satan au dat o replică pe Twitter.


„Pentru noi, Satana este un simbol al mândriei, libertății și individualismului, care ne servește cas o proiecție metaforică a întregului nostru potențial. Și cum talentul domnului Bale l-a ajutat să câștige premiul, acest lucru se potrivește. Trăiască Christian (joc de cuvinte, Christian înseamnă și creștin) Trăiască Satana!”

https://ortodoxinfo.ro/2019/01/07/satana-si-globurile-de-aur-2019-actorul-christian-bale-i-a-multumit-diavolului-chiar-pe-scena/?fbclid=IwAR3c8-JT2xwxd204djZnARt00afwLROH9vZ1W8ovo7LOobBb3RRLT156vXo

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *