TEHNOCRAȚII PROGRESIȘTI VOR SĂ VACCINEZE OAMENII CU FORȚA Vlad ASPEN Voiculescu, Ministrul

by   Legea vaccinarii va fi asumata de intregul guvern a declarat ministrul sanatatii, Vlad Voiculescu, in emisiunea „In fata ta”, difuzata de Digi24. El a adaugat ca, in opinia […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Legea vaccinarii va fi asumata de intregul guvern a declarat ministrul sanatatii, Vlad Voiculescu, in emisiunea „In fata ta”, difuzata de Digi24. El a adaugat ca, in opinia sa, cei care refuza sa isi vaccineze copiii trebuie cel putin sa se informeze bine inainte de a lua aceasta decizie.

„Sustin vaccinarea si sustin importanta vaccinurilor. Avem legea vaccinarii, pe care o avem in pregatire si care o sa fie disponibila public in urmatoarele saptamani. Va voi putea spune decizia pe care a luat-o Guvernul in integralitatea sa. Cu siguranta e o decizie pe care trebuie sa ne-o asumam ca Guvern”, a declarat Voiculescu.

Intrebat daca sustine obligativitatea vaccinarilor, el a raspuns: „Pozitia mea e urmatoarea: trebuie cel putin sa iei o decizie informata, daca nu vrei sa iti vaccinezi copilul, minimul pe care ti-l poate cere statul este sa iei o decizie informata, sa fii dispus sa iei toate informatiile despre riscurile si beneficiile vaccinurilor si sa iei o decizie informata”.

loading...

Vlad Voiculescu a adaugat ca daca ar fi vorba despre propriul copil si l-as vaccina cu siguranta.

(Fluierul)

Citiți si...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Stiri Extreme

Despre Stiri Extreme

Stiri Extreme: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@stiri-extreme.ro