Şacalii Europei in România, |Şeful BEI (Băncii Europene de Investiții), Werner Hoyer, întâlniri cu Iohannis şi Cioloş

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

beiiii_45505000

loading...

Președintele Klaus Iohannis îl primește, marți, de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, pe șeful Băncii Europene de Investiții, Werner Hoyer, potrivit unui anunț al Administrației Prezidențiale.

Conform agendei postate pe site-ul Guvernului, premierul Dacian Cioloș are programată tot marți, la ora 16:30, o întâlnire cu președintele BEI.


De asemenea, de la ora 12:00, președintele Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș vor avea întâlnirea săptămânală de lucru.

Pe 4 februarie, președintele BEI a sfătuit Europa, de la Atena, să își majoreze angajamentul față de energiile regenerabile și să nu permită ca ieftinirea petrolului să descurajeze investițiile.


”Având în vedere dezvoltarea petrolului de șist din SUA și perspectivele din Iran, este tentant să spunem că există suficient petrol și să lăsăm totul așa cum era înainte. Există însă semnale din partea Arabiei Saudite și a altor producători că ar putea să-și reducă oferta de petrol, ceea ce ar provoca brusc o criză în aprovizionarea cu energie, astfel încât este recomandabil ca europenii să continue strategia de a reduce ponderea combustibililor fosili și a îmbunătăți eficiența energetică”, a declarat Werner Hoyer.

În 2015, Banca Europeană de Investiții a acordat credite în valoare de 77,5 miliarde de euro, per capita, principalul beneficiar al investițiilor BEI fiind Slovenia, cu 2.125 de euro, în timp ce România și Bulgaria se situează pe ultimele locuri, cu 20 de euro per capita, și, respectiv, 19 euro per capita, mult sub media din UE, de 408 euro per capita, relatează AGERPRES.

 

 

Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Şacalii Europei in România, |Şeful BEI (Băncii Europene de Investiții), Werner Hoyer, întâlniri cu Iohannis şi Cioloş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
SENZAȚIONALA discuție a lui Ceaușescu cu George Bush: „Chiar dacă nu vom mai avea ce să MÂNCĂM, nu vom mai apela credite”

Vă prezentăm prima parte a convorbirii șefului statului român cu cel care, ajuns președintele SUA,

CEA MAI PRESTIGIOASA PUBLICATIE DIN GERMANIA AVERTIZEAZA POPULATIA: USTUROIUL DIN CHINA ESTE ALBIT CU CLOR! NU MANCATI, RISCATI SA MURITI!

Dacă hainele din China sunt impregnate cu formaldehidă şi tot soiul de alte chimicale ca

UE alarmată, avertizează Facebook, Google şi Twitter că trebuie „să facă mai mult”pentru constrângerea libertății de exprimare, pentru a şterge postările unor utilizatori, fără a oferi o justificare clară şi fără a oferi consumatorilor posibilitatea de a contesta decizia.

Comisarul european pentru Justiţie, Consumatori şi Egalitate de Gen, Vera Jourova, a avertizat, joi, companiile

Bombă detonată astăzi de presă. A făcut public numele șefilor masoni ai României

Ziarul Evenimentul Zilei a publicat astăzi o listă cu numele și funcțiile masonilor care conduc

Închide