S-a decis SOARTA ROMANIEI! Jumatatea de vest va fi impartita intre RUSIA si UNGARIA!

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Vizita lui Vladimir Putin in Ungaria este momentul zero pentru ca de acolo va porni procesul de cucerire al Romaniei.

loading...

La prima vedere razboiul pare ca nu se zareste la orizont, dar analizand dedesubturile situatiilor, intr-un viitor scurt Romania va deveni teatrul de operatiuni ale armatelor rusesti.

Inca din 2008, Vladimir Putin a expus lumii intregi planul sau prin care doreste sa detina monopol pe zona Marii Negre. Daca in acea vreme Germania aproba tacit acest proiect pentru ca are atat de mare nevoie de gazele rusesti, acum a venit momentul ca una dintre cele mai mari forte ale Europei sa decida tabara din care va face parte atunci cand Al Treilea Razboi Mondial va incepe. Facand parte din NATO, Germania nu se poate declara neutra asa cum ar fi vrut, ci va fi nevoita sa aleaga de partea cui se va alatura.


Nevoia de gaze nu ii permite sa se certe cu rusii. Daca Germania va ramane in barca NATO, atunci teatrul de operatiuni va deveni Romania. Dupa cum se vede, Putin va incerca sa faca o realitate din visul de secole al Rusiei, iesirea la Marea Mediterana. Serbia si Ungaria vor constitui capete de pod pentru armatele rusesti care urmeaza sa traverseze Romania. Prin Serbia se va ocupa Croatia, prin Ungaria se va pune o presiune uriasa pe Occident.

Vizita lui Putin la Budapesta il declara pe premierul Ungariei, Viktor Orban un aliat de nadejde in olanul Rusiei. Pentru ca jocul lui Orban sa fie rasplatit cu varf si indesat, Putin a hotarat ca a venit vremea sa traseze noile hotare ale Romaniei si astfel tara noastra va fi divizata in doua parti. Vestul se va alipi Ungariei si Estul va ramane sub dominatie ruseasca.


Planul acesta va fi pus in aplicare. fie pe cale pasnica sau chiar razboi. Rusia nu mai are rabdare si dupa ce va termina treaba in Ucraina va intra in forta si in Romania. Sursele de incredere sustin ca este posibil si scenariul pasnic prin care UE si NATO sa renunte la Romania si s-o ofere pe tava Rusiei pentru evitarea razboiului. Indiferent de situatie sau de scenariu, se pare ca soarta Romaniei a fost decisa si nimeni nu va mai putea face ceva.
– See more at:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

3 thoughts on “S-a decis SOARTA ROMANIEI! Jumatatea de vest va fi impartita intre RUSIA si UNGARIA!

  1. Ce timpti sunteti, iar articoulul este pt masura creierului din cenusa a celui care a incodeiat idei fantagorice.. Dar ca si Aradean, mi-ar placea sa ne dezlipim de banda de hoti miniciosi si ticalosi de pe Dambovita…

  2. Sunteti bolnavi rau cei ce va imaginati asemenea scenarii. Romania nu va pati nimic decat daca e vanduta din interior si premisele sunt favorabile daca PSD mai face multi pureci la guvernare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Biserica Ortodoxă a Greciei a CONDAMNAT din nou MASONERIA.Aşteptăm asemenea comunicat şi din partea BOR

Biserica Ortodoxă a Greciei a CONDAMNAT din nou MASONERIA. Aşteptăm asemenea comunicat şi din partea BORSinodul

CRIMA ORGANIZATA IN INIMA DNA – Cutremurator: deputatul Vlad Cosma dezvaluie cu probe nimicitoare ca procurorii DNA Ploiesti Lucian Onea si Mircea Negulescu i-au cerut in 2015 sa fabrice acte impotriva premierului Victor Ponta si deputatului Sebastian Ghita. Procurorul Negulescu: “Le trimiti la DNA… il ardem ca pe soareci… ii luam tot, inclusiv banii… ma duc cu ele la Kovesi sa i le arat… mergem la ‘Doamna K’… doamna a fost foarte incantata. Asteapta cu mare satisfactie!” (Video)

Iata dovezi cutremuratoare ca la unitatea de elita a DNA, cea din Ploiesti, s-au fabricat

Legatura dintre avionul Malaysia Airlines si muntii Bucegi din Romania. Chivotul Legii…

Legatura dintre avionul Malaysia Airlines si muntii Bucegi din Romania. Chivotul Legii…Site-ul Ortodoxia Neamului vine

Regele David

Regele DavidRegele David a stabilit Ierusalimul drept capitala Israelului în urmă cu peste 3.000 de

Închide