S-a aflat cine sunt TFL-istii #RESISTENTI care aproape ca l-au OMORAT in bataie pe batranul de 66 de ani. Identitatile lor au fost FACUTE PUBLICE:

Distribuie!by GATA, s-a aflat! Cine sunt ANIMALELE care aproape ca l-au OMORAT in bataie pe batranul de 66 de ani. Identitatile lor au fost FACUTE PUBLICE: loading... Doi tineri, unul […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

GATA, s-a aflat! Cine sunt ANIMALELE care aproape ca l-au OMORAT in bataie pe batranul de 66 de ani. Identitatile lor au fost FACUTE PUBLICE:

loading...

Doi tineri, unul de 18 ani, din judetul Botosani, iar celalat de 23 ani, din judetul Buzau au bătut cu bestialitate un barbat de 66 ani din judetul Vrancea.


Ceplinsche Adrian şi Mircea Mihai Constantin i-au aplicat zeci de lovituri bătrânului, chiar şi după ce acesta a căzut pe scări, pierzându-şi conştienţa.

Cauza halucinantei bătăi ar fi fost o sumă de bani, pe are cei doi i-ar fi cerut-o bătrânului.


Cei doi au fost surprinsi de agentul unei societati de paza. Au fost retinuti de catre politisti, pentru 24 de ore, iar ulterior instanta a dispus arestarea preventiva a acestora pentru 30 zile.

Ei sunt cercetati in continuare sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire si alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice.

Solutia pe scurt: În baza art. 226 alin. (1) C.p.p., admite propunerea de arestare preventivă, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, în dosarul de urmărire penală nr. 2866/P/2018. În baza art. 226 alin. (2) raportat la art. 223 alin. (2) C.p.p., dispune arestarea preventivă a inculpatului CEPLINSCHE ADRIAN, , pentru o perioadă de 30 zile, de la data de 01.04.2018 până la 30.04.2018 inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă nr. 53/01.04.2018. În baza art. 226 alin. (2) raportat la art. 223 alin. (2) C.p.p., dispune arestarea preventivă a inculpatului MIRCEA MIHAI-CONSTANTIN, pentru o perioadă de 30 zile, de la data de 01.04.2018 până la 30.04.2018 inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă.

 

Video facebook.com/iubescromaniaoficial

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Stiri Extreme

Stiri Extreme: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@stiri-extreme.ro