S-A ACTIVAT SI MUGUR ISARESCU – OMUL BANCILOR STRAINE SI A FMI-ULUI IN ROMANIA. Mugur Isărescu: “UN NOU ACORD CU FMI AR FI BENEFIC. Trebuie axat pe probleme nerezolvate”

Capitalism Masonerie
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 
loading...


“Un acord cu Fondul ar da un plus de credibilitate politicii economice a României. Cred că ne-ar ajuta şi în ceea ce priveşte finanţarea avantajoasă de pe pieţele internaţionale, probabil ar stimula procesele de reformă şi coeziunea mixului de politici”, a declarat miercuri Isărescu, la briefingul după şedinţa Consiliului de Administraţie al BNR pe probleme de politică monetară.

Ati inteles? Trebuie axat pe “coeziunea mixului de politici”. Intrebare? Dar cine face “mixul de politici”? Desigur, FMI-ul si slugile lor, adica indivizi ca Mugur Isarescu.


Isărescu a atras atenţia însă că în luarea unei decizii de către FMI pentru un nou acord va “cântări” destul de mult şi maniera în care s-a încheiat fostul acord.

“Nevoia de finanţare externă poate fi controlată, nu văd un acord axat pe problemele balanţei de plăţi, ci unul axat pe problemele rămase nerezolvate, pe reforme structurale”, a mai spus şeful BNR.


Ati inteles? Tara nu mai are nevoie de imprumuturi de la FMI, de aceea acordul trebuie axat pe “probleme ramase nerezolvate”.

Intrebare? Care sunt “problemele ramase nerezolvate”?

Raspuns: Vanzarea pe nimic a activelor Romaniei care mai au parti din ele ramase inca Nevandute (Hidroelectrica, Posta, Sarea, Portul Constanta, Aeroportul Otopeni, NuclearElectrica, Romgaz, Transgaa etc.. )

si falimentarea minelor de carbuni si a termocentralelor (CE Oltenia si CE Hunedoara) conform noiilor teorii internationale care cer “eliminarea combustibilor fosili pentru ca polueaza” (in realitate pentru a face loc pe piata energilor alternative mult mai scumpe, energii alternative produse “de altii”) . Asta inseamna “reformele structurale” pe care Isarescu le aplica de 25 de ani si care au dis la distrugerea tarii.

 

 

Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *