Rusia se pregăteşte de război | Super-arma care bagă frica în toată Europa Video

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

vladimir putin

loading...

Rusia lui Vladimir Putin răspune imediat NATO. După ce organizaţia Nord-Atlantică a „mutat” cu scutul antirachetă de la Deveselu, Rusia nu a stat degeaba. Asta va fi arma care va băga frica în toată Europa, scrie stiripesurse.ro

Cand racheta balistica intercontinentala RS-28 Sarmat va intra, in 2018, in dotarea fortelor armate ale Rusiei, ea va fi repartizata trupelor din Siberia si sudul Uralului. Masivele rachete pe baza de combustibil lichid vor inlocui sistemele sovietice R-36M2 Voevoda, care astazi sunt, oarecum, cele mai mari arme din lume. Potrivit publicatiei The National Interest, primele modele experimentale ale rachetei au fost deja construite. De la anul se va trece la realizarea sistemelor de lansare. Daca testele vor decurge normal, Sarmat va intra in productie de serie in 2018, cand vor ajunge si la destinatie.


Informatiile existente indica faptul ca va fi o arma infricosatare, careia i s-ar fi potrivit mai degraba numele de Satana (Voevoda, conform clasificarii NATO). Dar rusii nu construiesc o racheta de la zero. Samrat va folosi varianta modernizata a motorului de la Voevoda. Prima treapta a rachetei va fi echipata cu patru motoare RD-274. Samrat va cantari cel putin 100 de tone, iar greutatea partii anterioiare va fi de 10 tone. Samrat va avea o raza de actiune de 9.500 de kilometri. Cand va fi predata armatei, va deveni cea mai mare racheta din istoria omenirii, conform incomemagazin.ro. In acest context, americanii au demarat lucrarile preliminare pentru crearea unei noi rachete balistice intercontinentale Ground Based Strategic Deterrent, care va locul sistemelor Minuteman III. Acestea din urma se afla, in prezent, in faza de modernizare, dar responsabilii US Air Force au declarat in Congres ca aceasta arma s-a invechit si nu mai constituie o garantie de securitate.

 See more at: nasul.tv


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *