Rusia invadeaza Letonia, SUA bombardeaza nuclear Moscova. TEMERILE devin tot mai acute (VIDEO)

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

nuclear

loading...

Eurodeputatul leton Andrej Mamikins a cerut guvernului sau sa se ia masuri rapide impotriva postului britanic de televiziune BBC 2, dupa ce acesta a transmis miercuri seara un documentar despre „Al Treilea Razboi Mondial”.

Trailerul filmului „World War Three: Inside the War Room”, pelicula care a fost prezentata pe BBC 2 miercuri seara, prezinta un conflict imaginar nimicitor, global, provocat de invazia Letoniei, tara membra NATO, de catre Rusia.


In imagini se vede cum este distrus drapelul national al Letoniei care, conform spuselor lui Mamikins, „este o infractiune odioasa de distrugere a simbolului natiunii letone”. El se intreaba de ce este nevoie de un asemenea film, fiind convins ca letonii lui nu au rugat pe nimeni sa filmeze asa ceva.

„Acest film este necesar doar Ministerului Apararii britanic. Telul filmului este ca, folosind Letonia ca arma ieftina de propaganda, sa-i fie adus aminte ministerului nostru ca, in urma cu multi ani, a renuntat la investitii in flota militara navala”, a spus acesta pentru Mixnews.lv, preluat de Blitz.

Documentarul debuteaza cu proteste in provincia rusofona Latgalia din Letonia estica. Acolo, un primar comanda un referendum pentru o autonomie extinsa, iar indivizi veniti din Rusia, fara a fi imbracati in uniforme distincte, ii ajuta pe separatisti sa preia controlul catorva orase din zona. Dupa acest episod, navaleste in tara si armata rusa.


Pelicula arata cum aliatii Letoniei din NATO discuta despre cum sa actioneze iar, in final, SUA decid sa foloseasca arme nucleare impotriva Rusiei. In film, Marea Britanie se arata impotriva folosirii armelor de distrugere in masa, scrie The Telegraph.

Autorii documentarului spun ca totul este fictiune, dar ca la baza stau evenimentele care au avut loc in Estul Ucrainei. Scopul este de a se arata cum ar fi evoluat evenimentele in Europa in cazul unui nou razboi.

 

Sursa: 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Verisorul homosexual al reginei Angliei se va casatori anul acesta cu partenerul sau | Casa Regala da cartile pe fata ce sa se mai ascunda atat!

Unde au fost perversiunile sexuale, pedofiliile, pornografia mereu la ele acasa daca nu in casele

Actorul AURELIU SURULESCU si tenorul VLAD MIRIŢĂ despre manipularile anticrestine din media: “CINE SCRIE ACESTE ARTICOLE, STIE BINE CE FACE”; “E O LUPTA CARE SE DE IN PLAN MEDIATIC pentru sufletul și mintea tinerilor” (VIDEO)

ActiveNews: Actorul Aureliu Surulescu: Bisericile sunt pline, în fiecare duminică. Numai cine n-are nicio treabă

John Perkins: Bechtel, Chevron şi Banca Mondială folosesc asasini economici şi în România

O discuţie cu autorul "Confesiunilor unui asasin economic"John Perkins: Bechtel, Chevron şi Banca Mondială folosesc

Polonia a cumparat 9 tone de aur anul acesta. Este una dintre cele mai mari achiziţii de metal preţios făcută de o ţară a UE

Nouă tone de aur a cumpărat Polonia în numai două luni din acest an, iulie

Închide