Rusia ACUZĂ: Sistemele antirachetă americane din România sunt o încălcare a Tratatului INF

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Rusia ACUZĂ: Sistemele antirachetă americane din România sunt o încălcare a Tratatului INF

loading...

Acuzaţiile Statelor Unite privind încălcarea de către Rusia a Tratatului forţelor nucleare intermediare sunt lipsite de fundament, consideră Ministerul rus de Externe, precizând că sistemele antirachetă care urmează să fie instalate în România şi Polonia ar putea fi o încălcare directă a Acordului.

Rusia ACUZĂ: Sistemele antirachetă americane din România sunt o încălcare a Tratatului INF (Imagine: Cosmin Deaconu/Mediafax Foto)

Declaraţiile oficialilor americani conform cărora Rusia a încălcat Tratatul forţelor nucleare intermediare (INF) sunt lipsite de fundament, a comunicat miercuri Ministerul rus de Externe, citat de Itar-Tass.

“Acuzaţiile sunt lipsite de fundament, la fel ca toate celelalte acuzaţii făcute în ultima vreme de Washington la adresa Moscovei”, precizează diplomaţia rusă.

“Avem multe nemulţumiri faţă de Statele Unite privind acest Tratat. Acestea se referă la rachetele care au caracteristici tehnice similare cu cele ale rachetelor cu rază scurtă şi lungă de acţiune şi în legătură cu fabricarea de către americani a avioanelor militare fără pilot, care intră în mod clar, conform Tratatului, la categoria rachete de croazieră”, adaugă Ministerul rus de Externe.

Sistemele de tip MK 41 cu lansare verticală (echivalentul tehnologiilor de tip Aegis) au fost în centrul atenţiei în ultima perioadă, în contextul în care Statele Unite intenţionează să le instaleze în Polonia şi România în cadrul sistemului antibalistic, explică Ministerul rus de Externe. “Aceste sisteme pot lansa rachete de croazieră cu rază medie, iar versiunea terestră poate fi fi considerată o încălcare directă a Tratatului INF”, subliniază Moscova.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Doi borfasi cat se poate de diferiti, cetateanul francez Ciolos si taranoiul Dragnea !

Poporeanul romanesc imi aminteste de un banc. Era odata o femeie nemultumita de barbatul ei,

The True Purpose of Chemtrails?

We are dealing with Star Wars. It involves the combination of chemtrails for creating an

Americanii se uită la conservatorii de la FoxNews românii la progresiştii de la CNN. Cum sunt prostiți românii de firmele de cablu şi forțați să se uite doar la televiziunile internaționale progresiste: CNN, Euronews, BBC World News ba chiar şi la chinezi.

De ce credeți că firmele de cablu preferă să retransmită toate canalele progresiste internaționale de

EXPLOZIV: Monica Macovei a intrat în arhiva SIPA pentru a-și căuta propriul dosar: Macovei şi Tapalagă au făcut copy paste

M-aţi întrebat de ce a intrat Monica Macovei în arhiva SIPA, chiar în a doua

Închide