Roger Stone, Un fost consilier al lui Trump a fost otrăvit cu Poloniu

Capitalism Masonerie Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

loading...

Republicanul Roger Stone se bucura de o foarte bună stare de sănătate, dar s-a îmbolnăvit subit în urmă cu câteva săptămân – informează România TV.

“În mod normal, sunt o persoană sănătoasă. Am fost alergător şi ridicam haltere. Îmi îngrijesc îndeaproape dieta şi folosesc suplimente Infowars. Am făcut şedinţe de acupunctură la cel mai mare specialist din Florida, dacă nu chiar şi din Statele Unite”, a declarat Stone la radio, la emisiunea lui Alex Jones.


În urmă cu câteva săptămâni, Stone s-a îmbolnăvit subit şi i s-a făcut foarte rău. La început, a avut simptomele caracteristice unui banal “virus la stomac”. Acestea s-au acutizat în scurt timp şi el a început să se simtă “foarte rău”.

A mers la medicul său să afle ce i s-ar fi putut întâmpla. După mai multe teste sanguine specialiştii au aflat că el fusese otrăvit cu o substanţă foarte asemănătoare cu Poloniul sau chiar Poloniu.  Aceasta îl făcuse să se simtă atât de rău. Medicii i-au spus că a avut norocul ca substanţa ce pătrunsese în organismul lui să nu fi fost suficientă pentru a-i produce moartea.


Poloniul 210 este o substanţă radioactivă foarte puternică care eliberează în organism particule alfa ce produc cancer. Această substanţă a fost folosită în numeroase asasinate ale unor personalităţi de prim rang, ca fostul spion KGB, Alexander Litvinenko sau fostul lider palestinian Yasser Arafat.

Roger Stone e un analist politic care a deconspirat de nenumărate ori acțiunile rețelei progresiste în timpul alegerilor prezidențiale din SUA. El a făcut dezvăluiri despre acțiunile lui Soros, despre cum Hillary şi Podeaua comanda presa progresistă în frunte cu CNN, Washignton Post şi New York Times sau despre cum Establishmentul Politic atât de la republicani cât şi de la conservatori a încercat să împiedice

Deşi era un apropiat al campaniei lui Donald Trump, pentru susținerea căreia era deseori invitat în platourile de televiziune, după dezvăluirile sale făcute în special pe site-ul conservator InfoWars, lui Roger Stone i s-au interzis aparițiile la CNN şi pe alte posturi de televiziune

 

(Fluierul)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *