Roger Stone: „Dumnezeule, jumătate din populația României este spionată! Soros este în cârdășie cu serviciile de informații. Jumătate din populația din această țară este sub supraveghere”

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

loading...

Fost consiliera al lui Donald Trump, Roger Stone, care recent a fost la București și în Ungaria, a dezvăluit într-un interviu cu Alex Jones la InfoWars că serviciile secrete românești ar lucra pentru miliardarul american de origine maghiară George Soros.

„George Soros este în cârdășie cu serviciile de informații din România și Ungaria. Serviciile de informații din ambele țări derulează operațiuni ilegale, mai mult în linie cu CIA-ul nostru decât sunt cu propriile guverne. (…) Am fost informat despre supravegherea din România. Dumnezeule, jumătate din populația statului este spionată. Jumătate din populația din această țară este sub supraveghere. Este cutremurător ce are de gând Soros. El trebuie oprit. Aceste Open Society (ONG-urile cu acest nume inființate de Soros) sunt fațade pentru terorism și pentru ceea ce este mai rău. Trebuie închise. El trebuie să fie prins, acuzat, judecat și trimis în închisoare”, a susținut Stone.


În continuare, Roger Stone susține că președintele României a discutat, în timpul vizitei din SUA, cu Donald Trump despre implicarea lui George Soros în România.

„Președintele României (n.red-Klaus Iohannis) a pus pe masă cazul Soros când s-a întâlnit cu președintele Statelor Unite săptămâna trecută. Cred că ei încep să înțeleagă amenințarea gravă a lui Soros pe care acesta o exercită nu numai în SUA, dar și în străinătate, De ce Președintele nu i-a spus încă lui Jeff Sessions (n.red-procurorul general al SUA) să se îndrepte agresiv împotriva lui George Soros? Este un mister pentru mine”, a mai precizat consultantul lui Donald Trump.


Stone a spus că a fost la București și Budapesta pentru a se întâlni cu forțele anti Soros din guvernele alese democratic.

„Și-au dat seama că Soros este un cancer și căută să submineze și să răstoarne guvernele alese democratic de aici, prin violență. El a cheltuit o avere pentru a-și planta oamenii în guverne, nu numai în guvernele din Ungaria și România, Dar permite-mi să fiu foarte clar Alex: ambasadele SUA din București și Budapesta sunt ambele complet populate cu oameni care sunt loiali lui George Soros.Oameni care fac ceea ce le cere Soros. (…) El luptă să submineze aceste democrații”, a susținut Stone.

Sursa: activenews.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
PRINTUL CHARLES SI VICLENISMUL MAGHIAR DIN TRANSILVANIA

Ceea ce vreau să pun eu în discuţie, în legătură cu vizitele prinţului Charles în

Ipoteză în cazul crimei din Maramureș. Șeful de post din Vișeu de Jos, executat din ordinul mafiei lemnului

Criminalii șefului de post din localitatea maramureșeană sunt profesioniști și au acționat cu sânge rece,

Arabia Saudită ȘANTAJEAZĂ America: | Dacă ne anchetați pentru 11 septembrie, suntem nevoiți să retragem 750 de miliarde de dolari

  Arabia Saudita ameninta cu represelii daca Congresul american va valida o lege prin care

Masoneria, lovită la finanțare. Magistrații masoni pot ajunge pe mâna DNA

Judecătoarea Camelia Bogdan, recent exclusă din magistratură, duce la următorul nivel războiul cu masoneria. Aceasta

Închide