Revoltător! Un candidat USR pentru Senat s-a fotografiat cu steagul Transilvaniei „independente”!

Capitalism Conspiratii Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Uniunea Salvați România (USR), formațiunea politică condusă de către Nicușor Dan, are pe listele sale pentru Senat un candidat care promovează dezmembrarea României.

loading...

Vilhelm „Willy” Schuster este candidatul USR – Sibiu pentru Senatul României. Chiar dacă a apărut în ipostaze de ocrotitor al românilor și al resurselor naturale ale acestei țări, făcându-se remarcat la potestele organizate împotriva exploatării gazelor de șist și a proiectului Gold Corporation, Schuster apare pe Internet într-o ipostază unică.


Acesta s-a lăsat fotografiat ținând mâna pe un steag ce promovează independența Transilvaniei de România. Mai mult, acesta apare într-o altă poză, îmbrăcat în costum tradițional săsesc, împreună cu Mircea Dăian și Sabin Gherman – doi oameni ce militează pentru independența Transilvaniei de România.

schuster-steag-300x225 schuster-300x225

Gherman este autorul unui articol celebru al anului 1998, publicat în Monitorul de Cluj și intitulat „M-am sătura de România”. La vremea respectivă, materialul a stârnit un val de proteste din partea politicienilor și gazetarilor români, pentru că promova ideea autonomiei Transilvaniei.”[1]


SURSE

  1. https://www.bugetul.ro/revoltator-un-candidat-usr-pentru-senat-s-fotografiat-cu-steagul-transilvaniei-independente/
  2. Foto: Facebook
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *