Reptilele preiau incet, incet tara. Un conte descendent habsburgic a deschis un parc industrial la Timisoara pentru sclavii de romani

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Contele Andreas Bardeau, descendent al familiei de Habsburg, a inaugurat, la Sânandrei (la 10 kilometri de Timişoara), Banat Business Park, cel mai mare Parc Industrial din vestul României.

loading...

Contelui Andreas Bardeau este unul dintre cei mai activi oameni de afaceri din Timişoara. După ce în 2016, a inaugurat modernă clădirea de birouri realizată într-un imobil istoric construit în 1904, de această dată a pus pe picioare cel mai mare Parc Industrial din vestul României. Banat Business Park se află la Sânandrei, la 10 kilometri de Timişoara.    Banat Business Park este la intersecţia cu viitorul drum express care va face legătura directă între Autostrada A1 Budapesta – Bucureşti, E69 şi Timişoara. În acest moment, legătura dintre E69 şi A1 se face pe Şoseaua de Centură a Timişoarei, aflată la un km de Banat Business Park şi continuându-se pe drumul actual de legătură DN 691. Parcul Industrial este construit la standarde europene şi beneficiază de o infrastructură dezvoltată să răspundă solicitărilor oricărui client.


Banat Business Park este la intersecţia cu viitorul drum express care va face legătura directă între Autostrada A1 Budapesta – Bucureşti, E69 şi Timişoara. În acest moment, legătura dintre E69 şi A1 se face pe Şoseaua de Centură a Timişoarei, aflată la un km de Banat Business Park şi continuându-se pe drumul actual de legătură DN 691. Parcul Industrial este construit la standarde europene şi beneficiază de o infrastructură dezvoltată să răspundă solicitărilor oricărui client.

Acesta are o suprafaţă totală de 856.700 metri pătraţi, plan urbanistic zonal aprobat şi beneficiază de infrastructură dezvoltată să răspundă solicitărilor oricărui client.    Parcelele, în număr total de 41, se vând cu toate utilităţile incluse în preţul terenului şi pot fi comasate şi divizate, în cazul în care acest lucru ar fi solicitat de către un client. Clienţii Parcului Industrial beneficiază de scutire de la plata taxelor şi impozitelor pe o perioadă de 49 de ani, în condiţiile Legii 186/2013 şi potrivit Hotărârii Consiliului Local al Primăriei Sînandrei nr. 21 din 27.07.2016.


Citeste mai mult: adevarul.ro/locale/timisoara/un-descencent-familiei-habsburg-deschis-timisoara-mai-mare-parc-industrial-vestul-romaniei-1_591d87975ab6550cb836d3d7/index.html

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *