Renumit psihiatru american: Bărbații transgender nu devin femei, ei devin bărbați feminizați, interpreții unui rol. Iadul nu are altă înverșunare decât interesul de a se travesti într-un principiu moral

Capitalism Sanatate Sanatate/Medicina Naturista
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Dr. Paul R. McHugh, Profesor Eminent de Psihiatrie la Universitatea Johns Hopkins și fost șef al secției de psihiatrie la Spitalul Johns Hopkins, care a studiat persoanele transgender timp de 40 de ani, a declarat că este un fapt științific că „bărbații transgender nu devin femei și că nici femeile transgender nu devin bărbați”.
Toți acești oameni, a explicat el într-un articol pentru The Witherspoon Institute, „devin bărbați feminizați sau femei masculinizate, imitații sau interpreți ai sexului cu care aceștia se ‘identifică’”.

loading...

Dr. McHugh, care a fost Psihiatrul Șef al Spitalului Johns Hopkins timp de 26 de ani, institutul medical care inițial a fost pionierul operației de schimbare de sex – mai târziu încetând această practică – a subliniat că mema culturală sau ideea că „sexul unei persoane este fluid și o chestiune de alegere” este extrem de dăunătoare, în special pentru tineri, scrie site-ul tribuna românească.
Ideea că sexualitatea cuiva este un sentiment și nu un fapt biologic „face mult rău familiilor, adolescenților și copiilor și ar trebui confruntată ca o opinie fără fundament biologic ori de câte ori apare”, a spus Dr. McHugh în articolul său „Transgenderism: O memă patogenă.
„Încerc să fiu băiatul dintre spectatori care arată ce este real”, a spus Dr. McHugh, care este și profesor de Psihiatrie și Științe Comportamentale la Johns Hopkins. „Fac asta nu doar pentru că adevărul contează, ci și pentru că în timpul jocului a fost trecut cu vederea – cosmetizat acum de celebritatea lui Bruce Jenner și de fotografia lui Annie Leibovitz – că se află multe victime”.


Gândiți-vă, de exemplu, la părinții pe care nimeni, nici doctorii, școlile și chiar nici bisericile, nu-i vor ajuta să-și salveze copiii de aceste noțiuni ciudate de a fi transgenderi și problematica trăirii acestor noțiuni”, a avertizat McHugh.
există o mulțime de dovezi care arată că „transgenderismul” este o „chestiune psihologică mai degrabă, decât o problemă biologică”, a spus Dr. McHugh.
„De fapt, disforia de gen – termenul psihiatric oficial pentru sentimentul că ești de sex opus – aparține familiei de aspecte similare de dereglări ale corpului, precum anorexia nervoasă și tulburarea dismorfică a corpului”, a spus Dr. McHugh.
„Tratamentul ei nu ar trebui îndreptat către corp cu intervenții chirurgicale și hormoni așa cum nici tratarea pacienților anorexici care se tem de obezitate nu se face prin liposucție”.
„La 10-15 ani după operația de schimbare de sex, rata sinuciderilor în rândul celor care au suferit o intervenție chirurgicală de schimbare a sexului a crescut de 20 de ori față de omologii lor”, a spus Dr. McHugh.
Cu toate acestea, „presupunerea falsă că natura sexuală a unei persoane este nealiniată cu sexul biologic”, poate fi tratată cu terapie și medicație. Dr. McHugh continuă și subliniază că „este nevoie de un apel public pentru o știință coerentă – știință biologică și terapeutică – care să examineze efectele reale ale acestor eforturi de a sprijini transgendersimul”.
„Dar fiți pregătiți dacă veți confrunta această chestiune”, a avertizat Dr. McHugh. „Iadul nu are altă înverșunare decât interesul de a se travesti într-un principiu moral”.

https://www.activenews.ro/stiri/Renumit-psihiatru-american-Barbatii-transgender-nu-devin-femei-ei-devin-barbati-feminizati-interpretii-unui-rol.-Iadul-nu-are-alta-inversunare-decat-interesul-de-a-se-travesti-intr-un-principiu-moral-154093


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Renumit psihiatru american: Bărbații transgender nu devin femei, ei devin bărbați feminizați, interpreții unui rol. Iadul nu are altă înverșunare decât interesul de a se travesti într-un principiu moral

  1. Total de acord. Argumentele stiintifice sunt irefutabile. Un barbat castrat devine clapon nu femeie.Indoparea exogena cu hormoni perturba intregul sistem endocrin cu efecte secundare grave somatice si psihice. Sexul este un dat genetic, nu poate fi modificat. Pregnanta sexuala este relativa la aportul hormonal endogen specific. .Stereotipurile de gen au temei in conditia sexuala, dar comporta fasonare culturala limitata, variabila de la o cultura la alta ,de la un tip de societate la altaul. in cadrul unei societati de la o conditie sociala la alta, sau in momente diferite a unei societati, sunt promovate pedagogic diferentiat. In acest moment societatile de cultura occidentala promoveaza ambiguitatea stereotipurilor de gen in conditiile unei relative fluiditati a conditiei de status-rol functie de sex si atenuarii valorii sociale a sterotipului de gen feminin si masculin.Faptul induce confuzie in procesul de identificare cu genul corespunzator sexului, intemeiat pe sexul genetic. Identificarea improprie genereaza disforia de gen care este un conflict intern intre realitatea de sine si reprezentarea de sine.Reprezentarea fiind un fapt psihologic dinamic. Ambigenitatea este promovata cultural in acest moment istoric al culturii occidentale. Ambigenitatea nu genereaza neaparat disforie de gen. Ce altadata se numea inversiune sexuala da, este disforie urmare a unui modelcatexis impropriu cu dorinta de identificare ferma inversa decat sexul propriu, niciodata posibila, fapt generator de conflict intrapsihic cu evolutie spre depresie severa si posibil suicid si daca a intervenit o cosmetizare prin castrare si indopare cu hormonii specificai sexului opus.Persoana nu se accepta ca ce este dar nu poate sa fie ce nu este, modelul tintit fiind unul net feminin sau masculin, nu ambigen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *