Regele Iordaniei, avertisment cutremurator: Acesta este un Al Treilea Razboi Mondial

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Regele Abdullah al Iordaniei a declarat, intr-un interviu pentru CNN, ca lumea occidentala si cea araba trebuie sa reactioneze impreuna la amenintarea reprezentata de grupul Stat Islamic, apreciind ca este vorba despre un “al treilea Razboi Mondial”, care implica musulmani, crestini si alte religii.

Regele Iordaniei a apreciat ca presedintele american Barack Obama are dreptate cand spune ca membrii gruparii Stat Islamic nu ar trebui numiti extremisti islamisti, pentru ca ei cauta o legitimitate in interiorul Islamului, pe care nu o au. “Acesti oameni vor sa fie numiti extremisti. Adica, ei considera acest lucru un semn de onoare”, a afirmat el. “Nu, noi suntem musulmani, nu stiu ce sunt acesti oameni, dar cu siguranta nu au nici o legatura cu religia noastra”, a adaugat suveranul.

loading...

Intrebat cum ar trebui sa raspunda Occidentul, sau daca raspunsul ar trebui sa fie unul exclusiv arab, sau musulman sau occidental, Abdullah a afirmat ca raspunsul ar trebui sa fie unit. “Le-am spus atat liderilor din lumea araba cat si celor din toata lumea, acesta este un Al Treilea Razboi Mondial prin alte mijloace, care aduce alaturi musulmani, crestini si alte religii in aceasta lupta a generatiilor in care trebuie sa fim toti, impreuna. Deci nu este o lupta occidentala. Este o lupta in interiorul Islamului”, a precizat el.


In legatura cu inregistrarea video difuzata de SI care prezenta executia unui pilot militar iordanian, regele a apreciat ca scopul jihadistilor este sa intimideze, sa sperie, insa efectul obtinut a fost contrar, iordanienii fiind motivati sa se mobilizeze.

Intrebat ce reactie a avut dupa ce a vazut inregistrarea video cu executia pilotului iordanian, regele Abdullah a precizat ca nu a vazut imaginile. “Multi dintre noi au refuzat sa vada ceea ce cred ca este propaganda. Desigur, am primit o informare detaliata despre ce s-a intamplat. Nu am putut sa nu vedem imagini in ziare. Dezgust, tristete pentru familie”, a afirmat suveranul.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Evreul Nicolae Steinhardt “contestă holocaustul” din România: “Mareşalul Antonescu a refuzat să execute programul de exterminare a populaţiei evreieşti”. Să fie interzis!

  “Tata la plecare (spre inchisoare – n.n.): să nu fii jidan fricos, să nu

Ce vrea să facă Bruxelles-ul cu România. „Apariţia Europei cu două viteze ar da senzaţia că am fost tot timpul minţiţi”

Franţa şi Germania au anunţat ieri că susţin proiectul „Europei cu două viteze”, în vreme

Monarhia: ciuma mama, elita masonica !

  Cand fratia s-a adunat prin loje ascunse , au pus la cale lovitura de

Lidl, țeapă pentru clienți. Anchetă de proporții după ce subiectul a explodat în presă , LIDL si produsele cancerigene ce contin caragenan , uleiuri contrafacute

Toti cei care au consumat aceste produse expuse la LIDL pot avea probleme grave de

Închide