Refugiat sirian reținut pentru omorârea prin carbonizare a unei menajere din București, barbatul a fost și acuzat de viol anterior in alt caz

Capitalism Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Poveste de groază într-o vilă din Capitală. O femeie care lucra ca menajeră a fost ucisă, iar asasinul a încercat să îşi acopere urmele şi a provocat un incendiu.

loading...

Suspect principal este un refugiat sirian, despre care anchetatorii cred că ar fi încercat iniţial să violeze victima. Bărbatul în vârstă de 32 de ani este un cunoscut al familiei în casa căreia s-a petrecut oroarea. El este în România din decembrie 2017.

Femeia în vârstă de 44 de ani era de 8 ani menajera unei familii din sectorul 6 al Capitalei. Ceea ce se anunţa iniţial drept un incendiu minor izbucnit în vilă, s-a dovedit în final o crimă. Trupul victimei a fost găsit carbonizat, dar cu răni în jurul capului.


După ce au vorbit cu cei doi proprietari şi cu fiica lor şi au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii de la Serviciul Omoruri au prins un posibil suspect, un refugiat sirian.

Anchetatorii au informaţii că principalul suspect, bărbatul de origine siriană, ar fi un cunoscut al proprietarilor pentru care lucra victima. Acesta ar fi fost în casa chiar în seara crimei, când l-ar fi vizitat pe unul dintre membrii familiei. Ar fi vorba chiar despre fiica proprietarilor.


Anchetatorii cred că refugiatul i-ar fi făcut avansuri menajerei, dar pentru că aceasta l-a refuzat a devenit violent. Dus la audieri, sirianul nu a recunoscut nimic. Chiar şi aşa, a fost reţinut, iar judecătorii vor decide dacă va fi arestat.

Refugiat în România din decembrie 2017, bărbatul este suspect şi într-un dosar de viol petrecut tot în Bucureşti. El a fost trimis în judecată, însă magistraţii au hotărât să fie cercetat în libertate, sub control judiciar.

https://stirileprotv.ro/stiri/socant/menajera-carbonizata-intr-o-vila-din-capitala-atacatorul-ar-fi-incercat-sa-o-violeze.html

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *