Reacția lui Paul Hitter după ce premierul a insinuat că statul va lua copiii părinților care refuză vaccinarea: „Jur că nu vă voi lăsa să mi-l luați, sau dacă mi-l luați, voi lua și eu câțiva dintre voi”

Masonerie Sanatate
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Premierul Mihai Tudose a transmis un mesaj amenințător pentru părinții care nu doresc să-și vaccineze copiii, realizând și o comparație în privința celor care sunt decăzuți din drepturi „pentru lucruri mai puțin grave”.
Artistul plastic român Paul Hitter critică dur atitudinea premierului și consideră declarația acestuia „foarte periculoasă.”
„Azi prim ministrul Tudose, a dat o declarație, în care spunea că se gândeste la decăderea din drepturile parentale a celor care nu își vaccinează copiii. Mi se pare o declarație foarte periculoasă. Foarte periculoasă pentru o șleahtă de politcieni, și aici mă refer la toți, dar absolut la toți, care nu au reușit în 27 de ani nici măcar să termine o autostradă pentru noi și viitorul copiilor noștri.
Nu au reușit să ne ofere un standard de viață ridicat astfel încât să ne putem crește copiii fără griji. Nu au reușit să construiască niște spitale calumea. Ne-au alungat din țară, ne-au supt toată viața din noi. Ne-au vândut corporațiilor străine, corporații care storc creiere românești pe bani puțini și fără să plătească taxe. Ne-au vândut lemnul. Ne-au vândut pământul. Sufletele ni le-au vândut.
Și acum, la ordinele Big Pharma, jigodiile astea, vin și vor să ne ia copiii dacă nu îi vaccinăm. Dacă nu îi vaccinăm cu niște vaccinuri produse de străini, pline de chimicale, vaccinuri despre care nu se știe dacă fac bine sau mai mult rău. Păi voi aveți tupeul să veniți să ne luați copiii animalelor? Eu am un copil. Jur în fața oamenilor și a lui Dumnezeu că mi-l voi apăra cu prețul vieții. Jur că nu vă voi lăsa să mi-l luați, sau dacă mi-l luați, voi lua și eu câțiva dintre voi.

Expresia “decazuti din drepturile parintesti” înseamnă ca ți se iau copiii. Pentru ca individul apartine statului. Copiii tai sunt ai statului, iar acesta poate sa facă ce vrea.
Si acum 4 chestii despre stat.

loading...

1) Deși este o noțiune abstractă , impalpabila, statul devine palpabil, prin organismele sale, atunci când vrea ceva. Copiii nu sunt luați de la părinți de către un club de șah sau de către Asociația Filatelica, ci de către miliție. Deci Miliția este împotriva oamenilor si apăra statul.

2) Ce este statul? Statul este o afacere care are drept activitate extorcarea cetățenilor, având drept scop final eliminarea lor fizica si acapararea bunurilor rămase. Actualmente nici un stat nu mai are o activitate programatica ce vizează sporirea populației si bunăstarea individului. In Rromania, ultimul lider luminat a fost Ceaușescu.

3) Ce ar trebui sa fie statul? Exact opusul a ceea ce este: garantul sporirii numerice si calitative a poporului, garantul securității, libertății si prosperității individului.

4) Având in vedere punctul 3, concluzia nu poate fi decât una: statul, așa cum este el azi, inseama exterminare, pedepse, privare de libertate. In prezenta statului așa cum este acum, individul nu poate fi nici liber, nici sănătos, nici inteligent, iar singura forma de bunastare legală presupune un parteneriat cu statul. Iată de ce, nu întâmplator, statul se perpetuează prin racolare periodica de complici din lumea negustorilor. Statul este o afacere in legătura cu alte state, iar împreuna formează o casa de afaceri globală care are ca obiect de activitate exterminarea globală.

In lupta împotriva statului, prima linie de apărare este chiar familia ta si cei apropiați. Pentru ca statul este îndrumător cu muncitorii sai supuși si necruțător cu oponenții! La poliție va suna întotdeauna cineva care te cunoaște.

In concluzie, pentru ca omul sa fie liber, statul trebuie sa dispară. El este o institutie de sorginte satanica, care a îmbrăcat multiple forme in tendința lui de a se perfecționa in gestionarea exploatării cetățenilor: monarhie, federatie, republica, principat, tiranie, dictatura, regat, imperiu etc.

Numitorul comun al formelor de guvernământ a fost mereu represiunea armata împotriva populației. Dacă statul – in orice forma a sa – a dorit sa îți ia copiii, a avut oameni pentru aceasta , precum si o LEGE in acest sens. Acești afaceriști – toti sunt indivizi cu probleme psihice si sexuale, defulate in complexe de superioritate – racolați dintre elementele cele mai neinzestrate ( tocmai ca sa poata fi controlabili) alcătuiesc statul. Ei NU pot genera ceva bun si nici nu sunt puși acolo in acest sens, ci cu intenția clară de a fura, a ucide, a îngrădi libertatea si a legifera toate acestea.
In acest context, va întreb ce reprezintă legea statului si votul cetățeanului?! Ele sunt Furt si Complicitate.

 


Din surse : activenews.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *