Răzbunarea maneliştilor | Cum au răspuns mai mulţi tineri după bătaia din tramvaiul 41 Video

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

tramvai_41_fara_pantograf_15641100

loading...

La două zile după ce patru tineri s-au bătut în tramvaiul 41, pentru că doi dintre ei ascultau manele, un grup de băieţi a fost filmat ascultând manele şi scuipând seminţe tot într-un vagon al tramvaiului 41, în semn de răzbunare pentru incident.

Miercuri, pe Facebook, au apărut imagini cu patru tineri care s-au bătut în tramvaiul 41 din Bucureşti, pentru că doi dintre ei ascultau manele şi nu au vrut să dea muzica mai încet. Clipul a devenit imediat viral pe internet iar Poliţia Capitalei anunţa că s-a autosesizat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.


La două zile, mai mulţi tineri au fost filmaţi de un călător, tot în tramvaiul 41, în timp ce ascultau manele, scuipau seminţe şi dansau, în semn de răzbunare pentru bătaia pe care au încasat-o miercuri ceilalţi doi tineri, scrie Mediafax.

Scenele au fost filmate de un călător şi postate pe internet. În clipul, care are puţin peste un minut, se vede cum mai mulţi călători privesc miraţi la tinerii care dansează şi bat din palme pe ritm de manele. La un moment dat chiar încep să strige “show, show, show.”


Bărbatul care îi filmează se aude pe înregistrare cum spune: “Este incredibil ce se petrece. Ce poate să facă în tramvaiul 41.”

La câteva secunde după, în discuţie intră şi un alt călător care declară ”eu singur nu pot să mă duc să mă lupt cu ei, dar dacă am fi uniţi aş veni.“

 

 

– See more at: 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *