Depopulare masiva , raport ŞOCANT al Guvernului. Copiii din Argeş s-ar fi ÎMBOLNĂVIT din cauza vaccinurilor. NEREGULI GRAVE la spitalul Judeţean care a cumpărat DEZINFECTANŢI de la Hexi Pharma

Sanatate
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

12805937_597044770443765_8976197352744164147_n
Haos în spitalele din România

Corpul de Control al Prim-Ministrului a prezentat raportul verificărilor făcute în cazul copiilor internați cu afecțiuni grave, în primele trei luni ale anului, la Spitalul de Pediatrie din Pitești și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Maria Sklodowska Curie”. Pe lângă proceduri nerespectate, medicamente neautorizate şi alte probleme care au fost descoperite la unitatea sanitară, se află şi achiziţia de dezinfectanţi de la compania Hexi Pharma.

loading...

Raportul Corpului de Control al premierului relevă faptul că nu a fost diagnosticată așa cum trebuie afecțiunea de care sufereau bebelușii. S-a spus atunci că nu ar fi vorba despre infecții nosocomiale luate din spitale, dar acest lucru nu a fost demonstrat prin analize. De aici și suspiciunea că ”înregistrările nu sunt corespunzătoare adevăruluI”.


Corpul de Control mai susține că nici nu au fost respectate procedurile de transfer ale bebelușilor, viața lor fiind și mai mult pusă în pericol pentru că nu au fost transportați corespunzător.

Neregului au fost găsite și la Direcția Sanitar Veterinară. Aceasta este acuzată că a aflat despre problema gravă abia la trei săptămâni de la internarea în spital a primului copil bolnav. De asemenea, este criticat și modul de anchetă al acesteia. Ea luat probe de apă din locuințele pacienților, fără a lua în calcul și alte posibile contaminări la surse necunoscute.


La îmbolnăvirea copiilor ar fi putut contribui un lot de vaccinuri adus din Kazahstan, vaccinuri nedestinate pieţei europene. Deşi s-a solicitat verificarea vaccinurilor, acest lucru nu s-a putut realiza încă, iar Corpul de Control a sesizat Parchetul General.

S-a mai constat că spitalele au achiziţionat dezinfectanţi de la comapaniile Hexi Pharma şi Rebemedical.

Puteţi vedea AICI raportul integral al Corpului de Control.

 

 

Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *