Raiffeisen Bank, ca toți austriecii pripășiți în România, sprijină separatiștii și dezmembrarea țării!

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Austriecii de la Raiffeisen sponsorizează „Transylvania Awards”, un eveniment care se promovează cu așa-zisul drapel al Transilvaniei independente


Un eveniment ce va avea loc la Alba Iulia pe 6-7 septembrie este promovat pe internet alături de așa-zisul steag al Transilvaniei „independente”.

loading...

Este vorba despre „Transylvania Awards 2018”, un eveniment organizat de agenția „Heraldist & Wondermarks” din Cluj și asociația „Transylvania Beyond”.  De remarcat este că pe pagina dedicată „Transylvania Awards” nu am găsit menționat cuvântul „România”, nici măcar o dată. (Nota redacției „Justițiarul”: După apariția acestui articol în urmă cu patru zile pe site-ul Active News, organizatorii evenimentului au introdus un subtitlu nou, unde apare numele România în exces, de două ori, printr-o repetiție prostească: „Transilvania este o regiune a României plină de tradiție și istorie. Vrem să aibă un viitor pe măsură și să devină un motor al economiei românești și al destinului european al României.”)


Atât „Transylvania Awards 2018” cât și Asociația „Transylvania Beyond” sunt finanțate de către austriecii de la Raiffeisen Bank.

Nu numai evenimentul de pe 6-7 septembrie, dar și Asociația „Transylvania Beyond” folosește așa-zisul „drapel” al Transilvaniei Independente în ilustrația grafică.


Atenție la steagurile de sus, la ambele site-uri, care au tricolorul separatiștilor, în culorile albastru-roșu-galben.

Legea 141/2015 privind arborarea și folosirea de către unitățile administrativ-teritoriale a steagurilor proprii prevede că numai unitățile administrativ teritoriale pot avea steaguri și embleme proprii. Acestea sunt comuna/orașul/municipiul și județul.

Pe pagina Asociației „Transylvania Beyond” este folosită și emblema principatului Transilvaniei, care datează de pe vremea în care se afla sub stăpânire maghiară, iar românii erau doar „nație tolerată”. În mod evident, simbolurile românești nu sunt reprezentate pe emblemă. Cu toate astea, lângă emblemă apare scris și numele „România”.

Un soi de regionalism îngroșat putem găsi și pe pagina celorlalți creatori: în loc să apară orașul unde este localizat sediul central, respectiv Cluj Napoca, pe siteul celor de la „Heraldist & Wondermark” apare scris „San Francisco. Bucharest. Transylvania”.

Cei de la „Heraldist” sunt și cei care au creat logo-ul orașului Alba Iulia. Logo-ul reprezintă o stilizare a cetății habsburgice Alba Carolina. Cu alte cuvinte, orașul Marii Uniri și-a adoptat ca emblemă unul dintre simbolurile ocupației austriece. Una dintre imaginile simbol ale „Transylvania Awards” este cetatea Alba Carolina însoțită de textul „Transylvania Awards 2018. Împreună construim Transilvania”.

Steven van Groningen, șeful Raiffeisen Bank România, a devenit faimos după ce a fost prezent la protestele din Piața Victoriei din februarie 2017. Conform acestuia, s-a deplasat acolo din grijă față de România.

Înainte de a fi președinte de banca sunt tată și îmi pasă de viitorul copiilor mei și al țării în care locuiesc. Nu cred că din acest punct de vedere există vreo diferență față de cei cu care m-am întâlnit acolo – clienți, prieteni, parteneri de afaceri, antreprenori, sportivi, încă o campioană olimpică, angajați. La fel ca în cazul lor, dorința mea pentru un viitor mai bun pentru copii mei, într-o România mai prosperă, este total legitimă.”, afirma el la vremea respectivă.

Andrei NICOLAE

Sursa: Active News

Articole despre așa-zisul „steag al Transilvaniei”:

Secesioniștii din Transilvania au falsificat steagul tricolor

Românii lipsesc de pe stema Transilvaniei!

Nu era suficient „Ținutul secuiesc”, Rareș Bogdan a stabilit în Ardeal și „Țara sașilor”!

Cântăciosul Aurel Tămaș susține dezmembrarea României!

Propagandă secesionistă în Transilvania

Articole despre defilările în uniformele habsburgice ale ucigașilor de români de la Albă Iulia și Timișoara:

Cum se sărbătorește centenarul Marii Uniri în Ardeal? Prin tendințe secesioniste: La Alba Iulia se defileză zilnic cu gărzile austriece ale imperiului habsburgo-austro-ungar! Sibiul sărbătorește prin promovarea în prima ligă de fotbal cu echipa F.C. Hermannstadt, numele săsesc al orașului de pe vremea când românilor le era interzis înnoptatul în cetate!
Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia, somat să înlocuiască paradele în uniforme militare habsburgice cu spectacolul intrării triumfătoare în oraș a unificatorului Mihai Viteazul
Timișoara serbează centenarul Marii Uniri în uniformele habsburgice ale ucigașilor de români
După modelul Alba Iulia, și Timișoara scoate gărzile criminalilor habsburgi la defilare
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *