Radu Moraru: “Din informațiile mele, Traian Băsescu va fi arestat zilele următoare”

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Radu Moraru, celebrul realizator TV care s-a remarcat, de-a lungul timpului, prin multe emisiuni pe care le-a făcut alături de Traian Băsescu pe când acesta era președinte, anunță că liderul PMP ar urma să fie arestat. Conform lui, totul e un efect al faptului că PMP ar avea o ascensiune și că Băsescu ar fi încălcat un ordin de a nu candida, el înscriindu-se în cursa pentru un post de parlamentar la alegerile legislative din 11 decembrie.

loading...

Moraru îi cere lui Băsescu să facă o spovedanie publică și îi oferă spațiu la televiziunea sa.


”Din informatiile mele, in urmatoarele zile se va pune in aplicare ordinul de arestare a lui Traian Basescu. Misiunea convine de minune atit PSD, PNL, Kovesi cit si Presedintelui Iohannis.

PMP-ul lui Basescu poate fi imprevizibil in alegeri iar TB a incalcat ordinul de a nu candida in aceste alegeri! Ori TB este pe Listele PMP.


media-142833821009038700

Nu cred ca Basescu este atit de naiv sa nu stie ce il asteapta. Asa ca, ii propun, inainte de „impuscariere”, sa vina cu o Spovedanie publica la NASUL TV, intr-o editie speciala! Totul sau Nimic !

Promit citeva zile de dezvaluiri in direct ! Desigur, daca fostul sef al Statului va fi de acord ! Waiting…”, e mesajul postat de Radu Moraru pe nasul.tv.“[1]

SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/radu-moraru-din-informa-iile-mele-traian-basescu-va-fi-arestat-zilele-urmatoare_1157339.html
  2. Foto: Internet
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
VEZI CUM ”VICE” TE-A PROSTIT ÎN TOT ACEST TIMP

Ca o introducere în context, pentru a întelege mai bine mesajul articolului nostru. Trăim vremuri

România se pregăteşte pentru primirea câtorva mii de imigranţi, la cererea ţărilor din Schengen. Acestea se confruntă cu un val de imigranţi nemaivăzut, care ameninţă însăşi existenţa Uniunii Europene. Unul din centrele de primire, pentru 5.000 de persoane, este pregătit la Târgovişte.

După ce a încercat să-i lase să treacă pe refugiaţii sirieni cei mai vulnerabili, în

SUMMIT UE. IOHANNIS A MINTIT ȘI A ASCUNS CE S-A HOTĂRÂT. Imigranții vor fi aduși cu avionul din Grecia direct în România și în alte tari din Balcani. Câți vin la noi d-le Iohannis?

Nota Redactiei: Asa cum vedeti, Merkel va face ORICE numai ca imigrantii sa nu mai

Electrica joacă MURDAR! Cum vrea să “curenteze” clienții cu un contract DUBIOS de prelungire, anexat la factură! Protecția Consumatorului avertizează!

  SC Electrica Furnizare S.A a apelat la un truc pentru inducerea în eroare a

Închide