Radu Mazăre a fugit din țară. Fostul primar al Constanței s-ar afla în Madagascar

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Fostul primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre, aflat sub control judiciar, s-ar afla în statul Madagascar, unde ar fi cerut azil politic, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres.
IGPR a informat că un bărbat aflat sub control judiciar, care nu s-a prezentat la poliția din Constanța pentru semnarea graficului de prezență, a informat ofițerul de caz că se află pe teritoriul statului Madagascar, unde face demersuri pentru a obține azil politic, precizează sursa citată.
În jurul orei 12,00, polițiștii din cadrul Biroului Supravegherii Judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat aflat în control judiciar, în baza unei decizii a Înaltei Curți de Casație și Justiție, nu s-a prezentat pentru a semna în graficul de prezență.
După verificările efectuate, cel în cauză a informat ofițerul de caz că se află pe teritoriul statului Madagascar unde face demersuri pentru a obține azil politic.
“Conform procedurii, polițiștii constănțeni au sesizat Înalta Curte de Casație și Justiție. Menționăm că măsura privind controlul judiciar nu prevedea interdicția de a părăsi țara. Pe toată perioada existenței măsurii preventive a controlului judiciar, polițiștii nu au constatat încălcări ale obligațiilor impuse”, menționează IGPR.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *