Putin pregătește un ATAC NUCLEAR. Kremlinul așteaptă consimțământul aliaților săi

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather


Kremlinul este gata pentru un atac nuclear în locurile controlate de Statul Islamic. Citând dreptul său de a proteja populația și interesele sale în Rusia și în străinătate, Oficialii Serviciilor Secrete au raportat anonim că Rusia își mișcă unitățile nucleare tactice mai aproape de granițele și frontierele internaționale, cum ar fi regiunea Caucazului de Nord.

loading...

Trupele militare Rusești au fost chemate pentru a ajuta la evacuarea cetățenilor ruși și au ordonat civililor să părăsească Siria, Irak-ul, alte state din Golf și a altor națiuni din lumea arabă. Altfel Rusia, amenință că-și va folosi armele nucleare contra ISIS.


Rusia a ținut o întâlnire secretă cu NATO, spunându-le ca Rusia nu intenționează să pună armele nucleare pe Georgia sau Ucraina, invocând faptul că un atac asupra uneia dintre ele ar produce un atac nuclear din partea NATO.

De asemenea, Rusia s-a mai consultat și cu guvernul Sirian, la fel și cu celelalte guverne ale aliaților din zona sa. Această întâlnire a fost ținută în Teheran. Casa Albă a refuzat să facă o declarație cu privire la incident și la dorința de folosire a armelor nucleare de către Kremlin.


Astfel încât Kremlinul susține că folosirea armelor nucleare are un scop justificat pentru a-și proteja cetățenii și interesele și să ajute la susținerea guvernului lui Bashar Al-Assad pentru a putea să-și țină în continuare aliații in Irak si Iran. Scopul lor comun este să distrugă ISIS, motivați să lupte împreună.

Sursa: onlinereport.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Primarul din Bălți: România se pregătește să acapareze Moldova. Pur și simplu va fi război civil

Primarul din Bălți, Renato Usatîi, unul dintre liderii opoziției proruse din Republica Moldova, susține că

Adrian Mutu, mesaj din suflet | Aici mă opresc! N-a existat pentru mine o onoare mai mare decât să joc pentru naţionala ţării mele. N-am fost un înger, dar nici un demon. Vă mulţumesc pentru tot!

  Atacantul Adrian Mutu, fost căpitan şi vedetă a Echipei Naţionale de Fotbal, a anunţat

Culmea Nesimțirii Progresiste: O Individă de la ziarul progresisto-soroșist Republica, pune UCIDEREA LUI ALFIE făcută de medicii și de judecătorii progresiști din Marea Britanie pe “seama lui Dumnezeu” și a “răutății lui Dumnezeu”

   Weekly Standard: "Cazul Alfie Evans și Realitatea SATANEI" Ziarul Republica, finanțat nu se știe

IMPERIALISM ȘI SUBDEZVOLTARE. ROMÂNIA POSTCOMUNISTĂ ȘI LUMPEN-DEMOCRAȚIA

Lumpen-democrația luminează lumea din periferia sistemului mondial modern numai că,lumina ei este întocmai celei date

Închide