PUTIN nu va ierta Turcia: „Nu vor scapa doar cu sanctiuni economice. Allah le-a luat mintile”

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

putin-angry_2539069k

loading...

Turcia va regreta ‘nu o data’ ceea ce a facut, adica doborarea de catre aviatia turca a unui bombardier rus la granita turco-siriana, a declarat joi presedintele rus, Vladimir Putin, in discursul catre natiune, sustinut in fata celor doua camere reunite ale parlamentului rus, informeaza Reuters si TASS.

‘Rusia nu va zangani din arme, dar nimeni nu ar trebui sa creada ca Turcia va scapa doar cu (restrictii la) rosii’, a avertizat presedintele rus, facand referire la represaliile economice adoptate de Moscova impotriva Ankarei dupa doborarea bombardierului rusesc de catre aviatia turca, intre care si restrictionarea importurilor de legume turcesti de catre Rusia.


‘Sa nu se astepte nimeni la o reactie nervoasa, isterica, periculoasa pentru noi si lumea intreaga. Acest lucru nu se va intampla. Noi nu intentionam si nu vom zangani din arme’, a asigurat Putin, citat de TASS, excluzand un raspuns militar la gestul Ankarei.

‘Daca cineva crede ca, dupa ce a comis o crima de razboi josnica — uciderea unor cetateni rusi — va scapa doar cu rosii sau doar cu unele restrictii in constructii sau alte domenii, se inseala amarnic’, a avertizat presedintele rus, adaugand ca Rusia ‘nu o data’ va aminti Turciei despre cele intamplate si aceasta va regreta nu o data actiunile sale.


‘Se pare ca Allah a decis sa pedepseasca clica de guvernamant din Turcia, luandu-i mintile si ratiunea’, a remarcat seful statului rus, acuzand guvernul Turciei de sprijin acordat teroristilor, scrie Agerpres.

In schimb, ‘poporul turc este bun la suflet, harnic si talentat. Rusia are o multime de prieteni, vechi si de incredere, in Turcia. Si vreau sa subliniez ca noi nu punem semnul egalitatii intre acestia si o parte a elitei conducatoare de astazi (de la Ankara), direct responsabila de moartea militarilor nostri in Siria’, a mai spus Putin, referindu-se la unul din cei doi piloti ucisi in incidentul legat de Su-24 si la puscasul marin, care a murit in operatiunea de recuperare a celui de-al doilea pilot al bombardierului doborat de aviatia turca.

Declaratiile lui Putin au fost facute in cadrul discursului catre natiune, sustinut joi in fata camerelor reunite ale Adunarii Federale Ruse — Duma de Stat (camera inferioara) si Consiliul Federatiei (camera superioara).

 

Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
În timp ce România era jefuită magistral, în loc să oprească acest asasinat economic, cozile de topor, guralivii bine plătiţi de afară, căutau politicieni de tras în furci în pieţe publice!

Cum au contribuit Entităţile Asociative Externe la asasinarea economiei româneşti! Voi continua cu dezvăluirile despre

Care sunt argumentele unui copil de 12 ani, la un concurs de retorică, unde își alege subiectul avortului

Vi s-a întâmplat vreodată să fiți într-o discuție cu cineva și, văzând că nu împărtășiți

Cu dedicatie pentru miscarea #Rezist (Video)

 

Bătrână abandonată în gară de propria familie – rudele au păcălit-o că se vor întoarce: ‘De o lună așteaptă’

O imagine de-a dreptul tristă și devastatoare a ajuns rapid virală, mai ales că povestea

Închide