Putin: „95% dintre atacurile teroriste sunt orchestrate de CIA”

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Vladimir Putin a declarat, într-o conferință de presă, că „95% dintre atacurile teroriste sunt orchestrate și finanțate de SUA.” Printre acestea se numără și atentatul de la metroul din St. Petersburg, care trebuie investigat în acest sens.

Nu este pentru prima dată când se vehiculează ideea că CIA a organizat „grupările teroriste” și astfel orchestrează atacuri în diferite regiuni ale lumii. Însă, presa occidentală, a catalogat această informație ca fiind una falsă, din considerente politice și economice.


De partea cealaltă, președintele rus, Vladimir Putin, este convinsă că nu este vorba despre o conspirație, ci despre o realitate. Atunci când a fost întrebat ce părere are despre atacurile teroriste, el a susținut că este convins că cele mai multe sunt organizate de CIA, prin intermediul unor agenți secreți, care pretind a fi teroriști pentru a-și acoperi urmele.

„Dacă CIA are sânge rusesc pe mâini, o să regrete profund că au trezit ursul rusesc din somnul său”, susține Putin. Această declarație face trimite în mod direct la atentatul de la metroul din St. Petersburg, care s-a soldat cu 14 morți și 50 de răniți.


Mai mult de atât, Puțin este de părere că CIA este o organizație necinstită și în același timp cea mai prețioasă unealtă a elitei mondiale, care dorește cu orice preț instaurarea Noii Ordini Mondiale.

CIA nu lucrează pentru poporul american, ci în defavoarea sa. Această informație nu este percepută în mod corect de americani, care nu știu că organizația execută ordinele unor oameni, care își urmăresc propriile interese. În același timp, mass media occidentală manipulează opinia publică prin transmiterea de informații eronate.

Aceste informații sunt preluate ca fiind bune și astfel adevărul este foarte bine ascuns. CIA, cât și elita mondială, controlează așa-zisa presă liberă și astfel informațiile care ajung în casele noastre nu sunt nici pe jumătate reale.


sursa: geopolitica.ru

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *