PSD-istii Ciuma ROSIE aka FSN-istii , nu sunt mostenitorii comunistilor dinainte de 1989, PSD-istii sunt Masonii si TRADATORII comunismului CEAUSIST antimasonic din 1965-1989.

Capitalism Masonerie Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ceausescu : ” ….Si aceasta nu prin SIMBOLURI, simbolismul o fi bun in arte, in economie si in politica nu face doi bani.

loading...

Si pentru tinerii liberi si frumusei a lui Soros (mason, khazar, ungur).. : – PSD-istii Ciuma ROSIE, nu sunt mostenitorii comunistilor dinainte de 1989 ..


Sunt cei care au tradat Romania, dar si PNL si restul de partide in frunte astazi cu IOHANNIS. CIOLOS toti membrii din lojele masoneriei .. Acestia toti sunt elita de nomenclaturisti MASONI ce au tradat ROMANIA in 1989. “Masoneria din exil… si-a recastigat tara in 1989″ ……

Tutea avea dreptate: ” .. un popor de imbecili” ..- 27 de ani au votat infractori masoni, iar acum marea masa de protestatari a devenit specialista in Drept” …


Cum se face ca acum toate televiziunile , inclusiv multe din strainatate sustin protestele din Romania ? Iar televiziunile din Romania incita cu o manipulare scarboasa sa scoata multimea in strada ?  De ce nu au sustinut si la Rosia Montana aceeasi cauza ca astazi ? Sau impotriva distrugerii industriei , sau impotriva companiei Schweighofer, etc.? Astazi la proteste televiziunle agenturilor fac in ‘prime time’ si reclame la Penny, Lidl , mai lipsea si Schweighofer cu o reclama  .. Aaa, nu exista pentru protestatari o explicatie .. ? A ok, acestia TOTI au iesit la prorpria initiativa !…. .

De ce nu le spun Tembelizunile ca CEDO a cerut gratierea ? – https://www.stiri-extreme.ro/?p=1510

Toata Romania este bolnava nu numai PSD , PNL etc., o tara plina de spagari , hoti , impotori , borfasi, curve , pitipoance avortiste cu peste 25 de milioane de avorturi etc., .. ce au facut poporul dupa 1989 pana in prezent, nu oare toti au contribuit la distrugerea tarii ? Este unul fara de pacat sa arunce cu pietre ? Pana nu se pocaieste gloata, nu o sa existe o schimbare in bine pentru Romania .. deocamdata se aud zvonuri sumbre dinspre Rusia de impartirea tarii in 3 regiuni.

Sursa: facebook

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

5 thoughts on “PSD-istii Ciuma ROSIE aka FSN-istii , nu sunt mostenitorii comunistilor dinainte de 1989, PSD-istii sunt Masonii si TRADATORII comunismului CEAUSIST antimasonic din 1965-1989.

 1. https://www.facebook.com/traian.ioan.1/posts/1738538156161635
  Trădătorii Românilor vă îndeamnă să luați lumină de la evreul Iisus, care vă este prezentat ca Mesia.
  Șilo sunt eu, omul, care am murit la sfârșitul mileniului al II-lea și înviat după câteva zile la începutul mileniului al III-lea.
  Veniți de luați lumină!
  Vreți să vă salvați? Judecați-mă, nu mă credeți așa cum au cerut și vă cer evreii.
  Postat, duminică, 16 aprilie 2017, ora 11:31

  1. Caut un om mai puțin prost decât mine!
   De când caut?
   De când am fost înviat; din ianuarie 2000 de când trăiesc cu un metal în inimă.
   De ce am fost înviat?
   Ca să spun oamenilor numai adevărurile pe care mi le-a revelat Tatăl ceresc, pentru a vă face liberi.
   Numai ADEVĂRUL vă face liberi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *