Protest la Cluj, astazi in Piata Unirii.

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Protest la Cluj, astazi in Piata Unirii. Ioana Codrean: „De ce clujenii au intotdeauna curajul sa faca primul pas?”


Clujenii se pregătesc să protesteze după ce senatorii au adoptat în unanimitate Legea securității cibernetice. Senatul a adoptat vineri legea securităţii cibernetice a României, care prevede printre altele ca toţi deţinătorii de infrastructuri cibernetice (reţele de comunicaţii electronice şi telefonice) să permită accesul la datele stocate, despre utilizatorii acestor reţele, serviciilor secrete şi autorităţilor cu atribuţii în siguranţa naţională. Aceste autorităţi nu au nevoie de un mandat emis de o instanţă, aşa cum se procedează de obicei în astfel de cazuri, ci doar de o „solicitare motivată”, despre care legea nu dă detalii.

loading...

 Mirela Tolan mai trebuie sa ne puna camere si in pat….

 Ioana Codrean De ce clujenii au intotdeauna curajul sa faca primul pas?

 Calin Lucian Potrivit proiectului de lege privind securitatea cibernetică, percheziţia informatică se poate efectua chiar dacă persoana vizată nu a comis nicio faptă penală sau infracţiune şi fără să mai fie nevoie de autorizaţia unui judecător … Am o intrebare pentru tine,ai windows pe calculator ? Sunt sigur ca il ai cu licenta,am dreptate ? Inca o intrebare,ai Microsoft Office pe calculator ? Ai face bine sa il si pe ala tot cu licenta daca vrei sa il folosesti.A,inca ceva,sa nu uitam de toata muzica si filmele pe care sunt sigur ca le-ai cumparat de pe net.Fiecare piesa si fiecare film.Daca vrea sa se faca dreptate,se va face fara a se recurge la astfel de abuzuri ! Antal Bob Mircea la ce te poti astepta de la COMUNISTI

 Sorin Irimies Numai asa poate deveni unul ca si tov. Ponta cu titulatura de doctor si fara acuzatii. In ceva dispozitive se vor gasi lucrari nepublicate inca ce pot fi copiate, folosite……… Eu propun o greva fiscala. De ce sa mai platim din banii nostri niste servicii speciale care sa-si spioneze proprii cetateni?

Protestul va avea loc in Piata Unirii de la ora 12:00.Sursa:http://clujcapitala.ro
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
De ce au alungat 4 milioane de romani ? Pentru a face loc catorva mii de etiopieni, nepalezi sau filipinezi?

Un prea faimos investitor hotelier se lauda zilele trecute cu etiopienii adusi sa munceasca in

BOMBA a explodat! SCENA POLITICĂ SE CUTREMURĂ: Dacian CIOLOȘ pregătea iertarea celor care furau statul sub 50.000€. DOCUMENTUL e oficial

Coincidența izbitoare sesizată azi de publicația corectnews.com, iată ce s-a întâmplat la data de 23

 Planul Bruxelles – Iohannis fost divulgat! O combinație unică, ar aduna toate forțele în jurul lui Iohannis, Kovesi și Cioloș – cu șanse de succes.

Iată planul, dezvăluit chiar de "omul nostru din Bruxelles": o combinație unică, ar aduna toate

Regele Mihai si ambasadorul SUA Alan Green l-au numit pe Mugur Isareascu Guvernatorul BNR

Mugur Isarescu după Lovitura de stat din decembrie 1989, a lucrat la Ministerul Afacerilor Externe-MAE,

Închide