joi, februarie 21, 2019

Dubai> Cum fac zeci de mii de euro fetele frumoase din România

Diverse
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Fetele frumoase din România care vor să facă bani în Dubai trebuie să trimită la început poze pentru verificare

Fetele frumoase și descurcărețe din România fac furori în Dubai

Fetele frumoase și celebre din România, care apar la diverse emisiuni televizate și nu numai, se pare că reușesc să facă deliciul șeicilor din Dubai, care sunt dispuși să plătească sume imense pentru a se bucura de nurii frumoaselor și apetisantelor românce.

loading...

În afara dosarelor de prostituție din România care deja sunt de peste un an de zile în atenția procurorilor DIICOT, dosare în care sunt implicate peste 30 de fete din show-bizul românesc (de exemplu Diana Nicoară, Ramona Popescu, Diana Gureșoaie sau Lavinia Despina) se pare că fetele celebre sau doar frumoase din România fac adevărate averi în Dubai.

Prezentată acum ceva timp de jurnaliștii de la Libertatea povestea fetelor de Dubai este una cu adevărat interesantă. Se pare că există o adevărată rețea prin intermediul căreia româncele ajung să intre în contact cu bogații șeici din Dubai și această rețea este foarte bine la punct.

Selecția fetelor se face în România prin intermediul unor intermediari care au grijă să racoleze doar fete una și una care urmează să fie verificate. După ce identifică posibilele candidate pentru a ajunge în anturajul seicilor, proxeneții le contactează și le propun diverse sume de bani pentru a se deplasa în Dubai. Din interceptările făcute de procurori reiese că unei fete i s-a promis simplu că va câștiga 12.000 de dolari pentru o săptămână petrecută în Dubai, în care urma să-i bucure pe câțiva bogați oameni de afaceri arabi cu “frumusețea” ei. În cazul în care fata era de acord pozele ei (uneori chiar prezentări video)  erau trimisă clientului din Dubai care urma să decidă dacă este sau nu mulțumit de “marfa” propusă.

Din cele descoperite de procurori, intermediarii (de cele mai multe ori femei) primeau cam 30% din comisionul încasat de fete și se ocupau de toate formalitățile pentru ca fetele să ajungă la petrecerile sau alte evenimente la care erau solicitate de milionari.

Deja se știe că o foarte mare parte a vedetelor autohtone au vizitat cu diverse ocazii Dubaiul dar nu se poate spune cu siguranță care din ele a fost doar în vizită și care s-a dus acolo pentru a face sex pe bani.

Cel mai cunoscut episod cu o vedeta care a fost acuzată de un șeic arab că merge în Dubai să facă sex pe bani este al Biancăi Drăgușanu, care a fost acuzată de prințul Mohammed AL-Habtoor. Acesta a scris pe pagina sa de facebook, în anul 2013, că Bianca Drăgușanu a venit în Dubai ca să facă sex pe bani cu un bărbat și că i-a cerut și lui bani pentru diverse servicii. În încheierea postării sale Mohammed AL-Habtoor a jignit-o extrem pe dur pe vedeta din România : “Eşti doar o grasă transformată în păpuşă Barbie. Mi-ai cerut bani, dar pentru mine eşti prea ieftină”

De menționat că prințul nu a adus nici o dovadă în sprijinul acuzațiilor sale, fiind foarte posibil ca acestea să fie făcute din supărarea că vedeta din România i-a respins avansurile făcute. Mai mult, ulterior, într-o emisiune televizată, Bianca Drăgușanu l-a confruntat pe prinț care și-a cerut scuze pentru afirmațiile sale. De asemenea, menționăm că Bianca Drăgușanu nu a fost implicată în dosarul DIICOT la care facem referire la începutul articolului și numele ei nu a fost adus niciodată în discuție în astfel de cazuri.

 

 


Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Citește mai multe:
Protestatarii rezistă în frig prin Piața Victoriei. Klaus Iohannis se relaxează la ski

  Protestatarii rezistă în frig prin Piața Victoriei, președintele se relaxează la ski. Președintele Klaus Iohannis s-a aflat vineri la...

RUȘINE DRAGNEA. RUȘINE PSD. Liviu Dragnea a declarat că PARTENERIATUL CIVIL pentru persoanele de același sex TREBUIE LEGALIZAT. fără a spune NIMIC despre Dreptul INALIENABIL al copiilor de avea o MAMĂ și un TATĂ.

  Dacă REȚEAUA SOROS e cea mai distrugătoare (cu tot cu afiliații săi), din păcate Nu avem nici alt partid...

Undă verde pentru mega-moschee de la Primăria Sectorului 1

Primăria Sectorului 1 a eliberat certificatul de urbanism pentru moscheea pe care Muftiatul Cultului Musulman din România ar urma să...

APA OXIGENATA – BENEFICII MIRACULOASE.

 Apa oxigenată, denumită și „peroxid de hidrogen” sau perhidrol este un lichid incolor, cu punctul de fierbere108 °C, cu punctul de topire/înghețare -33 °C, cu formula chimică H2O2.Se...

Închide