Prostituata cu microcip implantat sub piele pentru a putea fi urmarita si controlata de pestii ei | Medicii au ramas socati ce se poate intampla cu ajutorul acestor tehnologii!!!

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

In sala de operatii doctorul citeste biletul inmanat de pacienta pe care scrie : ” Am un microcip RFID implantant in mine”. Doctorul a crezut ca e nebuna , dar cand a  facut radiografii au descoperit un obiect de ,arimea unui bob de orez in mana dreapta, ceea ce s-a si confirmat a fi un cip de urmarire.

loading...

Doctorul a afirmat ca aceste obiecte de urmarire sunt implantate in animale, insa persoana aceasta era clar proprietatea cuiva. Victima a recunoscut ca prietenul ei, care o trimitea la “produs”, i-a instalat acest dispozitiv, pentru a o controla.


Iata ca sclavia moderna foloseste tehnologia, pentru a controla victimele traficului uman si asta chiar in Statele Unite, afirma medicul care a vrut sa isi  pastreze anonimatul din motive de securitate.

Sutrsa: https://worldtruth.tv/they-thought-she-was-crazy-doctor-extracts-rfid-chip-from-sex-trafficking-victim/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=SocialWarfare


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *