Problemele tehnice de la elicopterul lui Trump Jr. au pus pe jar autoritățile române la Cluj

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Conform NCN Cluj, care a difuzat imagini în exclusivitate, juniorul președintelui american Donald Trump, Barron Trump, în vârstă de 11 ani, a sosit de la Munchen la Cluj-Napoca cu o cursa Lufthansa, însoțit fiind de un întreg alai de lucrători ai Secret Service. Potrivit unor angajați ai serviciului de transport bagaje care au asistat înmărmuriți la această apariție VIP, Barron Trump s-a îndreptat imediat spre un elicopter special pregătit, decolând spre o destinație necunoscută, scrie ziardecluj.ro

Conform evz.ro, piloţii de pe elicopterul Dauphin au anunţat că aparatul de zbor are o problema tehnică care necesită restartarea computerului de bord. Aceleaşi surse mai susţin că autorităţile române au intrat în alertă, mai ales că şeful escortei americane le-a spus că nu există un plan de extracţie, adică un plan B.


„A venit un echipaj de tehnicieni de zbor de la Târgu Mureş care, în trei ore, au reparat elicopterul, timp în care fiul preşedintelui SUA a aşteptat liniştit în salonul de protocol”, precizează sursă EVZ.ro.

În jurul orei 16, elicopterul a decolat către Bran, conform altor surse, însă până aproape de miezul nopţii fiul preşedintelui american încă nu ajunsese la Castelul Bran.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Problemele tehnice de la elicopterul lui Trump Jr. au pus pe jar autoritățile române la Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Cum era viata in Afganistan INAINTE de venirea islamistilor talibani – Imagini surprinzatoare

In anii ’60, un profesor american, Bill Podlich, impreuna cu sotia si cele doua fiice ale

Dezvăluire șoc: noul premier, Sorin Grindeanu este fiul adoptiv al Monicăi Macovei și nepotul din flori al lui Dacian Cioloș – cu toții sunt artizanii Legii Big Brother

Monica Macovei este Big Mamaia a premierului Grindeanu, ce promovează isteric, exact în aceeași termeni

Discursul lui Donald Trump pe care nu l-a prezentat nimeni în România împotriva „sistemului” format din „același grup de persoane responsabile pentru războaie, migrația ilegală” și al cărui scop este „o formă radicală de globalism”

Campania electorală din Statele Unite ale Americii se apropie de final și în curând vom

AU SINUCIS-O ȘI PE CLAIRE SÉVERAC, autoarea best-seller-urilor „Conspirația mondială împotriva sănătății” și „Războiul secret împotriva popoarelor”

Tocmai am aflat cu uimire, dar desigur si cu o imensă tristețe, moartea colegei și

Închide