Prinţul Philip, în vârstă de 97 de ani, la volan fără centură, la două zile după ce a lovit cu maşina doua femei și un bebeluș

Monarhie
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ducele de Edinburgh, în vârstă de 97 de ani, a fost văzut la volanul unui Land Rover nou, la două zile după accidentul în care a fost implicat pe un drum din apropiere de Sandringham, Norfolk.

loading...

BBC relatează pe baza unor fotografii publicate de Daily Mail şi The Sun că prinţul Philip conducea, sâmbătă, singur prin Sandringham.   Noul Freelander, maşina pe care o conducea prinţul Philip, a fost adusă vineri la Sandringham, unde ducele şi regina Elizabeth a II-a locuiesc încă de la Crăciun.   Potrivit Daily Mail, prinţul Philip conducea fără a avea pusă centura de siguranţă.   În accidentul de joi, el a fost nevătămat, însă două femei dintr-o altă maşină au fost rănite.   Maşina ducelui, în care se afla singur, s-a ciocnit cu o Kia, condusă de o femeie în vârstă de 28 de ani. Şoferiţa a suferit mai multe tăieturi, iar pasagera din dreapta, în vârstă de 45 de ani, şi-a rupt încheietura mâinii.   În Kia se afla şi un băiat în vârstă de 9 luni, care a scăpat nevătămat.   Poliţia din Norfolk a spus că accidentul este anchetat şi că vor fi luate măsurile corespunzătoare.   


Citeste mai mult: adev.ro/pllb23

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Prinţul Philip, în vârstă de 97 de ani, la volan fără centură, la două zile după ce a lovit cu maşina doua femei și un bebeluș

 1. A-ti dori sa faceti bani si publicitate pe platforma Heyadoo?
  Va invit sa va inregistrati GRATUIT la https://ionene1111.heyadoo.com/app/?avs=6w pentru a castiga bani in calitate de User activ din distribuirea de continut si publicare continut in platforma, de asemenea si de a beneficia de reducerile si ofertele existente in Heyadoo si multe alte avantaje pe care le veti descoperi pe parcurs.Se asigura contract legal de comision in calitate de user free, castigurile financiare acumulate le puteti vedea in orice moment in sectiunea “Financial “/ “Financiar”.Consultati “Termeni si Conditii” la inregistrare.
  Va trimit acest video despre Heyadoo in care directorul puncteaza cateva din lucrurile esentiale si da o directie clara despre cum ar trebui sa procedeze cei noi!
  Link : https://www.youtube.com/watch?v=xNrBJXzY9Pk
  In cazul in care doriti sa ocupati pozitiile de MANAGER in cadrul platformei, acestea implica achizitionarea unui pachet aferent, astfel, functie de optiunea Dvs:
  – Manager CDO1 ( Chief Department Officer) – 250 euro (5 ani)
  – Manager COO (Chief Onorific Officer) ( 3 ani)-100 euro
  Pentru ambele pozitii se poate achita integral suma, in euro sau lei sau in avans 50 de euro(sau lei echivalent) si diferenta sumelor esalonat, de asemenea se asigura contract legal prin care sa vi se justifice investia si incasarea trimestriala, cu posibilitatea de prelungire.Contractul va ofera calitatea de manager si incasari corespunzatoare rolului, posibilitatea de va promova produsele si serviciile la nivel global si alte comisioane pe care le regasiti in contract.
  Mai departe ne descurcam noi
  Toate intrebarile dvs le trimiteti pe adresa de email ionene1111@gmail.com, un consultant va sta oricand la dispozitie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *