Primele sute de islamisti au sosit in Romania! Bineinteles ca nu va va anunta nimeni…

Ceausescu Conspiratii Design Eminescu Masonerie Politica Simboluri Spiritualitate
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Moment propice de a-i baga in tara cand lumea e atenta la scandaluri mari, create tot de elita pentrudiversiune si nu numai.

loading...

 

 

 

 

 

refugiati

 

Au venit refugiaţii musulmani pe teritoriul României. Ziarul The Independent publică o serie de fotografii ale imigranților musulmani care se află pe teritoriul României. Aceștia sunt sute la număr în doar o poză și ar fi ajuns la noi din Croația.


Summit-ul Balcanilor organizat de UE, prin care se pune presiune pe state precum România să-și deschidă granițele imigranților musulmani, s-a finalizat cu un plus de 100.000 de imigranți pe care statele europene trebuie să-i găzduiască.

http://www.napocanews.ro/2015/10/fotografie-cu-sute-de-imigranti-musulmani-aflati-in-romania.html


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

10 thoughts on “Primele sute de islamisti au sosit in Romania! Bineinteles ca nu va va anunta nimeni…

  1. Citind comentariile voastre,Ma mir tare , cat de rai si salbatici romani mai suntem.Si daca ar veni ceeee mai oamenilor ceeee !?? Ei nu sunt tot oameni ca si noi? Ce va faceti sa credeti ca sunteti mai buni ca ei? Bucurati-va ca altii au nevoue de ajutorul nostru si nu noi mtrebuie sa fugim din tara noastra din cauza razboiului:Doamne fereste! Crede-ti ca ei vor sa-si paraseasca casele si pamantul unde s-au nascut? De ce n-au facut-o pana acum? Pt ca au sperat ca o sa se inbunatateasca situatia si au mai sperat ca pot ramane in tara lor.Dar lucrurile s-au agravat..tocmai acum demonstram, ca noi crestiii primim orice natie are nevoie de ajutorul nostru, iar fratii lor musulmani din alte tari arabe, unde nu se intapla nenorociri, nu vor aa-i primeasca.Sunteti incredibil de redusi mintali, Doamne iarta-ma, a ne meritam soarta.pot veni si cu zecile de sute de mii, ca nu te onliga nimeni sa te favi musulman sau sa crezi in otice altceva decat Dumnezeu.credinta nu ti-o ia nimeni din suflet.Ce daca veU un om.picat in strada sau calcat de o masina, nu te duci sa-l ajuti daca are nevoie? Sau il intrebi prima data daca e musulman? Si daca e, il lasi sa zaca nu? Sau noi, in nr mare nu suntem plecati din tara? Problema e ca toti sarati ca mingiile ca vreti sa fiti europeni emancipati…si uite ca primim si noi ca o tara eurooeana ce suntem, sarcini de indeplinit.Si sa primim o.mica parte de sinistrati eate una dintre sarcini, la momentul actual.Dar oricum stati linistiti ca fug oamenii cand vad cum sunt primiti in tara noastra si oricum ei cau r a locuri de munca im domeniile in care au studiat.sau voi credeti ca sunt toti niste prosti asa-i? Spalatilor pe creier ce aunteti de media, retele de socializare …etc.nu va duc departe neuronii sa ganditi.Patineaza musca pe creierul vostru vad, asa neted e.Rusine sa va fie , va manifeatati ca dobitoacele si chiar mai rau.

      1. Bravo “emc2″….. au ramas in urma cu 3 secole …. au cuvinte de rautate impotriva celor mai loviti de soarta decat ei… si apoi au caraj sa ii faca pe italieni, francezi..etc, ca sunt “rasisti”…. rusine sa le fie romanilor rai si fara suflet…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *