Presedintele Putin preda lectia capitalista la nivel global clanului Rothschild si al lor FMI. Lor le place capitalismul dar nu competitia si multe altele. Lor le plac datorii vinduti.

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather


ladimir Putin a fost ales Presedinte al Rusiei in 2000, intr-o perioada cind liderii anteriori aduse-se-ra tara in pragul falimentului. In acea perioada, Rusia datora clanului Rothschild prin intermediul FMI, suma de 16,6 miliarde de dolari, in timp ce datoria totala a Rusiei catre altii, dupa cum arata la acel moment Paris & London Club of Creditors, organism financiar controlat tot de Rothschilid, era de peste 36 de miliarde de dolari.

loading...

Presedintele Putin a valorificat schimbarea in plan mondial si o crestere a consumului de petrol in plan global si prin intermediul Gazprom, directionind o parte a profitului pentru a plati datoria fata de FMI si alte institutii financiare capitaliste. A fost o decizie pe care a luat-o si Ceausescu, dar de data asta vestul era in fata unui om care stia jocul si care ii counostea foarte bine.


Dupa citiva ani, Rusia si-a restaurat suveranitatea financiara, ceea ce cu siguranta nu avea cum sa fie pe placul clanului Rothschild si FMI, dar nu puteau intervenii.

In 2006, Presedintele Putin a platit datoria catre Clanul Rothschild, iar dependenta rusilor fata de finantele evreesti se terminase si odata cu asta, a inceput propaganda impotriva lui in intreg vestul, propaganda specifica grupurilor financiare capitaliste atunci cind interesele lor sint in joc.


Evrei au pus toate tunurile pe Presedintele Putin, cu presa, institutii financiare, ONG uri, mari corporatii, embargouri mascate si asa mai departe. Ceea ce ei nu au inteles si nu intelg nici acum, este ca Presedintele Putin beneficiaza de o tara in care sacrificiul financiar si lipsurile sint stare de normalitate, iar pentru ei succesul vine din alta parte si anume din zona nationalismul, acolo unde ei au fost invinsi de vest in 1990.

Rusul de rind nu a fost bogat nici in anii 80, nici in anii 90 si nici in anii 2000 si cel mai probabil nu va fi bogat niciodata. Dar a fost mindru pentru zeci de ani, a stiut ca reprezinta parte a unui imperiu, a stiut ca are un nume care este respectat , de frica sau de placere si aceste avantaje care pareau perene, au disparut odata cu Gorbaciov si Eltin.

Recistigarea lor prin Presedintele Putin a insemnat mult pentru rusi si chiar sint dispusi la si mai multe sacrificii pentru a-si pastra mindria.

Vestul se joaca cu focul, pentru ca odata economia Rusiei fiind in pericol si avind o cadere, Presedintele Putin va incerca cea de-a doua faza a planului sau si anume cucerirea celorlalte teritorii, care reprezinta o actiune facila pentru Armata Rosie, in ideea de a restabili un echilibru psihic la nivelul rusilor.

El nu va ataca si nu va anexa aceste teritorii deocamdata, tocmai pentru ca anexarea lor va fi un raspuns la sanctiunile economice ulterioare ale vestului, in final. Este o problema de timp, pentru ca mindria prosteasca a vestului de a “exporta” democratia occidentala, practic dictatura economica catre est, este finalul relatiei est-vest si o iminenta cadere a cortinei de fier.

Ceea ce Presedintele Putin preda Clanului Rothschild acum, este lectia concurentei, competitiei, pe care acesti asa zisi capitalisti ai lui Rothschild, de la FMI, o promoveaza fatarnic dar nu o au in vedere pentru a o pune in practica.

Capitalisti discuta de concurenta, dar vor sa o faca acolo unde le convine si cind le convine. Ei nu au in vedere o concurenta politica, o concurenta pasnica a unor sisteme economice, pentru ca vor un singur sistem flexibil si daca se poate sa se numeasca capitalism, care sa umple buzunarele unui grup.

Daca privim inapoi in timp, vom vedea ca, in perioada in care au existat cele doua sisteme economice, cel vestic si cel rasaritean, denumit de ei comunist, ambele aveau un nivel de dezvoltare cu mult mai ridicat decit orice zona actuala, care sa limiteze ceea ce a fost.

Exista competitie si organizatiile financiare mincinoase aservite unor grupuri de genul Rothschild, nu puteau penetra in CAER si nu puteau da imprumuturi conditionate, pentru ca existau niste planuri economice periodice, chiar si acel cincinal al lui Ceausescu avea coordonate clare de dezvoltare si urmarea piata interna dar mai ales externa, in care Romania exporta masiv.

In acest moment, acele tari sau grupuri de tari care faceau parte din cele doua entitati politice si economice, o duc din ce in ce mai rau, pe fondul unei cresteri a averilor unui grup si a manipularii stocurilor din birou, prin care se muta saracia in locurile dorite de cei ce “investesc”. Pe cine a ajutat acest export al capitalismului? El nu a ajutat nici pe cei ce țraiesc in țarile capitaliste si nici pe cei unde a fost exportat.

In 2007, Presedintele Putin a stabilit Partidul Rus al Unitatii cu sloganul: “Planul lui Putin reprezinta victorie pentru Rusia”, care a adus o stare de nervozitate exagerata in cancelariile occidentale, dar mai ales in lumea finantelor coorodnata clanurile evreesti, care se vedeau in fata unui viitor greu de prevazut cu o forta in fata lor, care putea sa le strice planurile.

Asa s-a si intimplat. Vestul si indivizi aidoma celor din clanul Rothschild, care conduceau finantele mondiale, au crezut ca vor putea duce o lupta cu Putin, nu cu Rusia, dupa care vor face ce doresc cu Rusia.

Asa au facut in Irak, Afganistan, Libia, Algeria, Tunisia, Guatemala, Grenada si in multe alte tari, unde au darimat un om, care a fost la indemina lor sa o faca, dupa care au dus sistemul economic al tarii respective, unde au dorit punind liderii care sa le spele picioarele.

Din pacate pentru acesti responsabili ai finantelor mondiale, lucrurile nu au rulat cum au dorit ei, din cauza increderii ca au avut-o in deciziile lor, a ignorantei realitatii si arogantei fata de orice schimbare la nivel global care nu au crezut ca nu se va incadra in planul lor, acestia facind mereu ca lucrurile sa se intimple.

Acesti asa zisi magnati, nu au inteles ca lupta nu se va da cu Presedintele Putin ci cu Rusia, pentru ca Presedintele Putin abordeaza orice sitiatie conflictuala in plan international, identificindu-se cu Rusia.

Lupta pe care acesti samsari ai finantelor mondiale o dau, este una intre un popor caruia i s-a readus personalitatea si caracterul nationalist si popoare din cultura “burger si pizza”, este o lupta intre nationalism si lipsa de nationalism. Ei nu au luat in consideratie ceea ce Presedintele Putin spunea cu mai mult timp in urma si anume ca “Rusia este cea mai mare tara alba a lumii”. Cu siguranta el nu se referea la culoare dominanta a pielii ci la unitate, pe care a si adus-o si a valorificat-o in contact cu greselile majore ale vestului pe toate planurile.

Vestul a valorificat pentru zeci de ani, un potential extraordinar al emigrantilor si a facut-o favorabil pentru tarile occidentale si pentru un grup de exploatatori, dar a pierdut enorm la capitolul omogenitate si definitie a ei.

Emigrantii nu pot fi nici nationalisti si nici patrioti, ei sint mercenari si doresc sa traiasca mai bine, sa manince mai bine, sa aiba o casa mai buna, sa aiba un servici mai bun, sa aiba o masina mai buna si asa mai departe, fara sa arboreze steagul national si nici sa intre in contradictii cu altii asupra acestui aspect.

Totul a mers perfect atita timp cit liderii politici si economici capitalisti au putut sa le acorde aceste drepturi, in concordanta cu munca enorma pe care au facut-o acesti emigranti.

Cu timpul, societatea de consum vestica a devenit o societate subordonata in totalitate consumului controlat de aceste grupuri finanicare. Aceste popoare vestice nu mai au identitate, nu mai au o mincare traditionala, nu mai au o familie traditionala, nu mai au o cultura proprie pe care sa o impuna, nu mai au traditii, totul bazindu-se pe bani.

In aceste conditii, Presedintele Putin a valorificat starea “naturala” actuala a vestului. Lor le trebuie bani, ei nu au personalitate, mindrie, respect, demnitate, coloana vertebrala ci au nevoie numai de bani.

Cum ii pot face si cit de repede ii pot face, sint elementele care conteaza. Rusia le-a dat gaz ieftin si indestulator pentru a-si satisface industriile consumeriste. Rusia a dat gaz si tarilor in care acesti vestici mergeau si realizau produse ieftine pe care le vindeau in tarile de origine, facind un profit enorm si intretinind puterea politica si un sistem medical, educational, social si asa mai departe din taxe incasate de statele occidentale din valorile adaugate incluse in preturi.

Consumul vestului si puterea politica bazata pe satisfacerea consumurilor controlate si stimulate, au devenit dependente de Rusia. In timp ce in vest farfuria de devenea din ce in ce mai mare si imaginea patriotismului fals o crea farfuria, in Rusia si in est, farfuria raminea la fel, dar se dorea ca poporul rus sa insemne inca o data ceva.

Pe de alta parte, a venit o perioada si mai critica pentru capitalism, cea actuala, in care emigrantii care muneau si li se oferea dreptul la o viata mai buna, au inceput sa munceasca din ce in ce mai mult pentru o viata din ce in ce mai inferioara calitativ, iar multi dintre ei nu mai au locuri de munca, uitind de patriotism, pentru ca nationalisti nu au fost niciodata.

Este greu sa vorbim de nationalism si patriotism intr-un vest in care populatia doreste a fie caracterizata ca fiind o unitate de patrioti, in conditiile in care ei nu stiu capitala tarii in care locuiesc, in care nu stiu de ce tara lor merge la lupta cu alte popoare, in care nu stiu care sint granitele tarii lor iar despre istorie nu mai incape nici o indoiala ca ar sti ceva, in care nu stiu care sint tarile vecine, in care nu stiu sa isi localizeze tara pe harta si multe altele.

Aici s-a facut o mare diferenta de care nu se vorbeste, din pacate. O diferenta pe care vestul nu o mai poate surmonta. Presedintele Putin a inceput o lupta a petrolului impotriva marii finante internationale. Parea ca este o lupta inegala si fara sansa pentru liderul rus, dar nu a fost asa.

El a inceput in principal batalia petrolului impotriva Clanului Rothschild, al carui agent evreu Mikhail Khodorkovsky a devenit miliardar si credea ca poate controla situatia foarte usor, profitind de o aparenta lipsa de atentie a liderului rus, care de fapt era o capcana. O pleiada de evrei rusi s-au imbogatit si au fost cuplati in grupul Rothschild, fiind sustinuti de Jacob Rothschild.

Odata cu imbogatirea exponentiala, sub ochii Presedintelui Putin, Khordorkovsky a infiintat banca Menatep Banking Group, cu putin timp inainte de 1990, banca asociata cu Rothschild – Soros Carlyle Group, sub obladuirea lui Gorbaciov, istorie pe care Presedintele Putin o stia, mai ales ca locul de munca ii permisese culegerea de informatii foarte valoroase.

In 1995, Khodorkovsky a cumparat compania Yukos, cu banii evreilor din finante si a platit pe ea suma de 350 de milioane de dolari, o suma simbolica aranjata in culise, el intrind in felul asta in elita celor mai bogati oameni de pe glob, avind in acel moment o avere de peste 1 miliard de dolari. Cind el credea ca poate decide politica rusa la intelegere si la ordinele Clanului Rothschild, in 2004, a fost arestat pentru delapidari de fonduri, stiute deja de liderul de la Kremlin. A inceput un cutremur de proportii in lumea financiara evreiasca, de atunci inainte orice miscare parind a fi controlata de liderul de la Kremlin, iar in plan politic, cenzura a fost de natura sa nu lase nici o crapatura prin care Clanul Rothschild sa poata sa valorifice pozitia. Au inceput arestarile agitatorilor evrei care au creat chiar organizatii ale asa zisei “democratii incalcate de Presedintele Putin”.

Khodorkovsky a cheltuit milioane de dolari in actiuni de sprijin a indepartarii Presedintelui Putin de la putere, finantind “partidele reformei democratice”, controlate in totalitate de finantele mondiale care doreau rasturnarea puterii de la Kremlin.

In Februarie 2004, la putin timp dupa arestarea lui Khodorkovsky, sietemele de securitate ruse au descoperit ca banca lui, Menatep Banking & Yukos Oil, opera in Isle of Man, un paradis financiar creat de Marea Britanie pentru evazionisti din intreaga lume.

In acea perioada Menatep a oferit Presedintelui Putin actiuni la Yukos, in schimbul eliberarii lui Khodorkovsky, pe care Presedintele Putin le-a refuzat, stiind ce inseamna jocul evreilor in finante, iar imediat dupa oferta facuta de evrei, liderul de la Moscova a inteles ca este o singura decizie de luat pentru a impiedica alte miscari in culise si anume a nationalizat Youkos, marea finanta condusa de clanurile evreesti raminind muta si fara nici o reactie.

Presa britanica anunta in acel moment ca actiunile lui Khodorkovsky au fost preluate de Jacob Rothschild cu foarte putin timp inainte de arestarea lui.

Conducerea bancii Menatep sustinea la acea perioada ca Rothschild nu are putere de decizie in Grup si ca Jacob Rothschild are legaturi apropiate cu banca, doar prin intermediul Open Russia Foundation, care comninea printre altii pe Henry Kissinger. Menap Bank a uitat sa spuna ca Open Russia Foundation a fost fondata de Yukos Oil……

Marea finanta evreiasca trata Rusia ca o natiune crestina fara valoare si usor de manevrat. Presedintele Putin a simtit cursul evenimentelor si pe 7 Ianuarie 2008, de Craciunul Ortodox, pe stil vechi, spunea: ” Biserica Ortodoxa Rusa contribuie la promovarea valorilor morale in societatea rusa. Nimeni nu trebuie sa traga o linie de demarcatie intre cultura si biserica. Fara discutie ca, potrivit legii, in Rusia biserica este separata de stat, dar in sufletul si in istoria noastra, poporul rus le-a pastrat mereu impreuna. Asa a fost mereu si asa va fi in continuare.”.

Multi nu au perceput mesajul, insa el a fost o atentionare catre marea finanta internationala, care credea ca se poate juca oricum cu mindria unui popor care a reprezentat ceva pentru cultura, religia si viata economica mondiala.

O tara libera de datorii care se manifesta si printr-un simt etic crestin puternic, este ceea ce ii sperie pe Rothschild si cei din Clanul lui, dar si pe intreaga finanta mondiala, care a adus pe fiecare dintre noi in genunchi….

Schimbarile facute de marea finanta mondiala, am vazut cum s-au repercutat asupra noastra si ce viitor ii vedem. Ramine ca schimbarea dorita de Presedintele Putin sa aduca suflul pe care il simtim cu totii necesar….. poate chiar si americanii si vestul in general.

Doreste Clanul Rorthschid competitia economica in plan mondial, atita timp cit lupta pentru un singur sistem economic si politic in cadrul caruia sa le dea bonus celor ce ii asculta si sa ii pedepseasca si sa ii lase in saracie pe cei ce pot duce aceasta povara si nu sint ascultatori.

Doreste vestul si Clanul FMI, economii libere si care sa poata decide sa isi plateasca datoriile prin diferite modalitati la indemina? Pai, nu au cum sa doreasca sa dispara sclavagismul financiar, pentru ca ar pierde controlul, iar un politician ca Presedintele Putin ar putea crea in jurul lui un grup de tari cu o pozitie comuna si o alta defintie a pietei libere.

Doreste occidentul si Clanul FMI tari democrate, in care opinia unor lideri sa fie ascultata si dezbatuta la nivel popular? Pai, nu au cum sa doreasca acest lucru, pentru ca ei trebuie sa faca ca lucrurile sa se intimple dupa cum doresc si opinia sa fie una singura si sub amenitarea finantelor lor, pirghie care nu poate fi pusa in evidenta pe fondul democratic……

Ar mai fi ceva de spus care mi-a scapat? Poate chiar dumneavoastra veti veni in dezbatere cu intrebari si mai ales cu raspunsuri care sa ne ajute sa gasim calea de iesire…..

Adrian Cosereanu
sursa: alternativaromaniei.com, meritocratia.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

9 thoughts on “Presedintele Putin preda lectia capitalista la nivel global clanului Rothschild si al lor FMI. Lor le place capitalismul dar nu competitia si multe altele. Lor le plac datorii vinduti.

 1. Esti spalat pe creier sau platit sa mananci maro pe aici.Ceausescu nu s-a imprumutat pt el ca nu manca cu 7 guri,a facut-o ptinvestitii adevarate in Rosi cine zice ca Romania era un morman de fier vechi,si o tara falimentara e un idiot retardat.Asta e intoxicare pt ca poporul sa creada ca atunci era rau si acum este bine.Cand baieteii de la FMI pe care ii lauzi tu ,au vazut ca era un adevarat capitalist si se dezvolta pe banii imprumutati de la ei au inceput cu santajul caracteristic lor<i_au cerut banii inapoi integral<i_au cerut saaplice austeritate poporului<adica taxe mai mari<preturi crescute etc,el s-a ambitionat la fel ca Putin sa le returneze banii si sa fim liberi de datorii.Ce a urmat se stie,au luat banii si au inceput sa-l lucreze prin toate mijloacele ca e dictator,criminal,ca darama biserici ca se sterge cu biblia undeva,ca infometeaza poporul si alte prostii scoase de minti sataniste dar au reusit sa-l dea jos.Si ce a urmat,jaf si cotropire sa -mi arati si mie un singur lucru bun care i s-a intamplat romanului dupa lovitura de stat in afara de faptul ca umbla pribeag,,liber" prin lume dupa un coltuc de paine,aici ne-ati adus ,scarbe sataniste ,cel mai rau cancer sa va manance in cel mai scurt timp,blestemati sa fiti.

 2. Cert este ca dacă președintele Putin ne înapoia tezaurul ne avea ca aliați acum, si baza antirachetă de la Deveselu era și acum tot made în URSS…

 3. Domnule Andrei,

  Desi articolul este destul de cuprinzator, cu parere de rau tin sa evidentiez ca in postura unui jurnalist( chiar si neconsacrat) gramatica Limbii Romane trebuie sa fie impecabila (altfel credibilitatea informatiei transmise devine nula). Cele de mai sus fiind spuse, tin sa evidentiez urmatoarele:
  Folosirea lui î sau â depinde de pozitia in cuvant. Spre ex: începe vs câstigând; când nu cînd(se observation diferenta?)
  Apoi vorbim de cuvintele compuse cum ar fi adusesera ( nu aduse-se-ra) mersesera nu merse-se-ra etc.

  Atat am avut de spus caci despre articol, nu pot sa ma pronunt avand in vedere ca innmare parte ma durea retina cand citeam frazele….

  Succes in continuare!

 4. O aberație antisemită deosebit de neinspirată. Lui Churcill, lumea îi atribuie o declarație, care a provocat o adevărată revoluție în viziunea mea asupra lumii. El, ar fi răspuns la întrebarea: „De ce în Regarul Unit antisemitismul nu are priză la public?”, astfel: „Noi, englezii, nu ne considerăm ai proști decît evreii!”.O încep de la coada articolului: Putin „…luptă îpotriva oligarhilor evrei” Doamne, cît de prost trebuie să fii, să nu vezi că Putin luptă numai împotriva acelor oligarhi, care-i amenință puterea. Da, el l-a nimicit pe Berezovski, l-a redus la tăcere pe Gusinski și i-a înlăturat pe Hodorvski și Lebedev. Toate bune, dar de ce pe lîngă Putin înfloresc ca rozele chineze în luna mai: Abramovici, frații Rotenberg, Timkovici, Deripaska, Vainshtock, Miller, Ciubais, Gref ș.a. care sînt mai evrei decît Rotchild, Golda Meir și Benjiamin Netanjahu launloc? Răspund: Primii, au avut tupeul de a crede că și ei, cu capitalul lor, pot însemna ceva pe eșichierul politic al Rusiei. Ultimii, însă, și-au băgat ambițiile lor politice acolo unde se linge mîța și fac bani în comtinuare, fără a uita, periodic și insistent, să-l lingă tot acolo pe hiperambițiosul liliputan. „Ceaușescu a plătit datoriile față de FMI” – Corect, dar cine a făcut aceste datorii, nu tot Ceaușescu??? Hegemon mondial, în ultimă instanță, este nu acel care are rachete mai multe, ci acel, care pe lîngă rachete mai dispune și de un potențial economico-financiar pe măsură. Uniunea Sovietică a avut mai multe rachete și tancuri decît SUA, dar a plecat în P. Marinescu, deoarece din p.de v. ecconomic era tot atît de competitivă față de SUA, ca și Imperiul lui Cinghis-Han pe lîngă Koreea de Sud. Peste 60% din bugetul rus se formează din veniturile de pe urma exportului petrolului brut (dar importă benzină și lubrifianți!!!) și a gazelor naturale. Prețurile la aceste produse scad și nu din cauza conjuraței sioniste, ci a revoluției șisturilor! Putin a fost mai prost decît faraonul Egiptului și nu a ascultat de sfaturile Moiseilor autohtoni, care nu odată l-au prevenit de apropierea acestei revoluții și l-au îndemnat să-și diversifice economia și să pună accentul pe HT El, însă, a crezut că „haleava”.gazo-petrolieră este veșnică și a nimerit cu rîtul tot acolo unde motanul se linge. Disperat, a pornit războaie în Georgia, Ucraina și Siria, pentru a adula șovinismmul velikorus și ai găsi vinoveți în toate nenorocirile Rusiei pe americani și evrei. Dar, vorba lui S. Shcedrin: „Rusia are două belele: proștii și drumurile”. Așa a fost cu două secole în urmă, așa este și pînă în prezent. Dar sunt și mai oligofreni pe lumea aceasta: cei care-i cîntă-n drîmbă și îl consideră geniu și Che Ghevara pe acesi idiot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Apocalipsa pădurilor româneşti – MUNŢII APUSENI – BLESTEMUL AURULUI VERDE

Apocalipsa pădurilor româneşti - MUNŢII APUSENI - BLESTEMUL AURULUI VERDE Bun venit în infern! - Pădurile

MAREA IPOCRIZIE OCCIDENTALĂ: Franța, 53 de atacuri pe zi împotriva Iugoslaviei. Doar șase împotriva ISIS!

În timpul agresiunii NATO asupra fostei Iugoslavii, în primăvara lui 1999, forțele aeriene franceze au

Florin Chilian: Klaus Iohannis a dat ordinul care a ucis 63 de tineri la Colectiv! I-a facut ca la rotisor.

Intr-o postare pe blogul personal, Florin Chilian face o analiza a declaratiei data de presedintele

Membrii USR au decis: partidul se va poziționa ÎMPOTRIVA familiei. Deputatul PNL, Daniel Gheorghe: USR devine oficial un partid neo-marxist

Duminică, la ora 24:00, s-a încheiat referendumul intern al USR, privind poziționarea partidului în ceea

Închide