duminică, martie 24, 2019

Presa mainstream a ignorat total 110.000 de oameni care au ieșit la Marșul pentru viață

Capitalism Spiritualitate
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Sursa foto: Victor Dogaru
Peste 110.000 de oameni de toate etniiile și confesiunile au manifestat sâmbătă în toată România la cea de-a VII-a ediție a evenimentului Marșul pentru viață 2017 – „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”.
Lamia Beligan, Manuela Hărăbor sau Gigi Becali s-au numărat printre personaliățile prezente la marșul din Capitală, alături de alți 10.000 de oameni. La Oradea au fost prezente peste 10.000 de persoane, oamenii manifestând în alte 138 de orașe din România și 149 de localități din Republica Moldova.
Evenimentul a fost însă ignorat de presa mainstream, doar câteva publicații sau televiziuni prezentând câteva informații.
În luna februarie, televiziunile făceau „Breaking News” pentru câteva mii de oameni care se strângeau în Piața Victoriei sau câteva sute adunați în fața Palatului Cotroceni. Internetul vuia de imagini cu protestatarii care cereau demisiile lui Dragnea și Grindeanu sau Iohannis.
 Acum, mass-media care își arogă titlul de deținătoare a adevărului a tăcut vinovat sau a menționat frugal o participare masivă a societății românești la o manifestare publică.
Acest lucru se întâmplă în condițiile în care România ocupă  locul a doilea în lume în statistica numărului total de avorturi raportat la populația actuală (Rusia este pe locul întâi): 22.832.650 de avorturi legale, chirurgicale, doar în spitalele de stat, în perioada 1958–iunie 2016, față de o populație de 19.760.000 de persoane la 1 ianuarie 2016.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Citește mai multe:
Washingtonul dă Facebook în judecată

Procurorul capitalei federale americane Washington a acţionat în instanţă Facebook din cauza modului în care a gestionat datele personale în...

România, prinsă la mijlocul „războiului” dintre SUA și Rusia. Ce rachete vor fi amplasate la noi în țară

Rachetele pe care SUA intenţionează să le instaleze în dispozitivul de apărare antirachetă din Europa nu intră sub incidenţa Tratatului...

Prostituata cu microcip implantat sub piele pentru a putea fi urmarita si controlata de pestii ei | Medicii au ramas socati ce se poate intampla cu ajutorul acestor tehnologii!!!

In sala de operatii doctorul citeste biletul inmanat de pacienta pe care scrie : " Am un microcip RFID implantant...

Munca patriotică, un abuz „comunist”, dar de voluntariat nu ați auzit?

Cunosc foarte bine viața din România dinainte de 1989 întrucît am trăit-o din plin, nu am privit-o prin sticla unei...

Închide